Aracımın sigorta atması üçüncü defası... Aracın ne zaman güneşliklerini açıp ışıklarını yaksam sigortası atıyor sizce neden kaynaklanıyor olabilir...... Sigortası atınca *Aracın kapıları kilitlenme olayı devre dışı kalıyor toros gibi elinle tek tek kilitliyorsun *Yol bilgisayarı devre dışı kalıyor *İç Mekandaki harita ışıkla yolcu ışıkları devre dışı kalıyor söylediğim bigi bu üçüncü sefer oluyo serviste 2 dakkada hal oluyor ama bu sefer dedim bunda kesin bişi war dedim . . . onlar da p.tesi günü aracın ön konsolun yukarısına doğru uzanan omuzları söküp bakacaz dedi... bilmiyorum bu iş nolcak artık :S
Nedeni belli oradan geçen akım fazladır.. Örnek veriyorum 10 amper gereken yere 5 amper takılmıştır.. Sigortanın içerisindeki tel bu akımı kaldıramadğı için kopuyordur. En anlaşılır açıklaması budur heralde..
Evet servisin kesinlikle bakması lazım.. Eğer gidip kendi başınıza yüksek amperli sigortalar takarsanız daha kötü sonuçlar görebilirsiniz.. Bütün tesisatın yanması gibi... Saygılar.. Düzenleyen : Oguzz
tşk.ler önce gittiklerim de 2 dakka da yeni bir sigortayla değiştirip gönderiyorlardı baktım bu böle olmuyor 2 de 1 atıyor bunda bi sorun olduğunu söledim p.tesi bakacaklar...