baskı balata degıscek tamırcıye ugradım.Arada geyık olsun dıye sordum motoru sıfırlasak kaca patlar dıye 3.000 tl yı bulur dedı fazla degıl mı sızce. bakıyorum nette sıfır motorlu araclara 8000 tl ıstıyorlar benım aracında ederı 12-13 de 3000 tl motora cok degıl mı
doğrudur model düştükçe maliyet ve parca sıkıntısınıda göz önünde bulundurcak olursak belkide fiyetı doğrudur bunun yerine rektefiye neden olmasınki....
rektefıyesı ıcın 3.000 dedı sanırım sıfır motor almaktan bahsettıgını sanmıyorum. rektefıye ıcın cok buyuk bı rakam hala saskınım ben en fazla 1.500-2.000 dıye tahmın edıyordum
Daha yeni arkadaşımın kardeşi şirketinin Caddy aracına 8 bin km de çıka motoru komple 3.5 bin liraya aldı. Bence 3 bin lira rektifiye bazında fazla.
bugun baskı balata degısımı ıcın sanayıde olcam bı kac yere sorcam fıyatları.sureklı aynı tamırcıye gıdıyorum kazıklamıyo mu goreyımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif sanayıde sormamı ıstedıgınız bısey var mı.1-2 saat sonra cıkcam
sımdılık arabamın masallahı var hocam motor ıstemıyor. geyık olsun dıye sormustum.soyledıgı fıyat abartılı geldı paylasayım ıstedım