Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sıfır Km i30 düşünüyorum..

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda cadiguzel tarafından 8 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. cadiguzel

cadiguzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende accent era crdi 110 ps team abs modeli var . Kardesıme de arac bakıyoruz. Ötv indiriminden de yararlanmak ıstıyoruz , yanı bu hafta ıcınde bı arac alıcaz. <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" />

2nci el Getz &gt; Sıfır Getz team Abs &gt; i20 1.2 team &gt; i20 1.4 crdi derken en son i30 90 ps select modelini dusunmekteyiz. cıka cıka buraya kadar geldık , sıfır arac bakıyoruz su an.

tabi 30 ve uzerı rakamlara cıkınca , Yeni megabe hb , auris , pegaut 308 , citroen c4 , hatta biraz daha cıkarsak seat leon ( benzin) var. kafam karıştı iyice.

bir de 8 mayısdan sonra zam gelecek dediler , bugun (cuma) hyundainin sitesine girdim , fiyatlar güncellenmektedir diyor. Yarın gideceğim , anlaşırsak i30 düşünüyorum. En son 29.000' e team modeli fiyatı yazmıs ama donanım seceneklerınde team dıye bı modeli yoktu select / style / style plus seklındeydi.

fiyatı arttırırlarsa zaten , ordan toyota ya gitmeyi dusunuyorum. 1.4 D4D Auris bakacagım.

Siz ne dersınız , özellıkle auris ve i30 arasında kaldım , tabı aurise 3 bin TL daha fazla ödeme yapmak gerekecek..

2. Misafir

Misafir Guest

kesinlikle i30 diyorum..auris bildiğim kadarıyla sorunlu bir araba..

3. Misafir

Misafir Guest

Auris Toyata'nın çıkardığı en kötü araba....diğer modellerinelafım yok... öbür markalarda Fransız arabaları, yanlarına bile yaklaşma...
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benzinli araç düşünüyorsanız Auris yerine, yeni Honda Civic düşünebilirisiniz. Düşündüğünüz araçlar içinde Fransız olanlarını zaten ne öneririm nede yorum yapmak isterim...

5. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aurisi D-4D çokkullandım ablamın arabasıve + ları ve - leri var ama şunu söylemeliyim bi araçta performan ilk bakılan şeydir...o da auris te yok

6. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    şiddetle İ30 derim

7. Bleda

Bleda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    aurisin nesi var???? gerçekten çok kaliteli ve çok güzel bir araç.

8. Misafir

Misafir Guest

Auris hakkında daha önce araştırma yapmıştım, işçilik ve malzeme kalitesi diğer Toyota modellerinden daha düşük, ama HB Corolla derseniz yani Auris adını almadan evvel'ki hali, ona okey...

9. cadiguzel

cadiguzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bugun ıstanbulda 3 tane hyundai ye ugradım. Ellerinde arac yok , olanlarda 1 tane oluyor ( dizel düz vites) . kırmızı vardı MODE versiyonu. diğerleri ıcın hazırana sıra yazdırıyorlar. Benzinli ve otomatiklerden var ama dizel arac yok gibi. baska bı yere ugradık , illede Team modelini satmaya calıstılar. Bu arada modellerde de bır karmasa var. İnternette Select / Style / style plus olarak tanıtılan ancak fiyatlar arasında bu ucunun harıcınde Team modelı de vardı , galerıye gıdınce modelleri Team / Mode / Prime olarak degıstırdıklerını gordum.

Team : 90HP / ön cam oto - arka cam manuel/ 15" jant/ Manuel klima

Mode : 115 HP / 4 cam oto. / 16" jant / oto.klima / yagmur ve fan sensörü , ve govde rengı tampon,ayna gıbı dıger ekstra bı nebze kucuk detaylar.

Team : 29.000 / Mode : 33.300 den veriyorlar.

Bir bayi de Metalik Gri Mode versiyonu bulduk , yalnız Prime modelınde buluan ESP lıymıs ve 34.000 ' e alacagız. aracı ayırttım, kısmetse haftabası ıslemlerıne baslayacagız.

Biraz zorlanacagım kredi ödemelerinde , umarım değer , bu sitenin de satınalma kararımda etkısı cok , forumda i30 la ılgılı olumlu - olumsuz yorumları okudum. taraflı , abartılı olanlar oldugu kadar , gercekten satınalma fıkrımı netlestırecek realist yorumlarda var.

Emeği gecen herkese tesekkurler , arac elıme gectıgınde ızlenımlerımı paylasırım.

10. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    aracınız şimdiden hayırlı olsun.

11. omeryilmaz

omeryilmaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şimdiden Hayırlı Uğurlu olsun hocam :) kazasız belasız :) kullanırsın inş :)

12. Kedi

Kedi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i30'un methini çok duydum.
    Çok iyi arabaymış.

13. fırtına

fırtına Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şimdiden hayırlı olsun i30 harika araba.Eger biraz daha limitlerini zorlamak istersen yenihonda civic hatchback düşünebilirsin...

14. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsunnn.ama ben senin yerinde olsam yeni megane hb veya i30 2008 2.el olarak düşünürdüm karar yinede seninn..bu arada i20 1.2 team &gt; i20 1.4 crdibu araç tr de yokkii
    Düzenleyen : efe34

15. cadiguzel

cadiguzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    istanbul da tüm hyundai lerde var hocam. yalnız alanı gormedım henuz. mıllet bırılerı alsa da yorumlarını gorsek modunda sanırım.

Megane da guzel arac , ancak stratejileri cok bellı oldu , once HB modelleri cıkarıyorlar , cok satıs yapmıyor , sonra sedan modellerı sokuyor turkıye pazarına , anlamadıgım bı sekılde renault un sedanları cok satıyor ulkemızde. Eskıden europam vardı , az bınmedım ama nedense fransız arabalrına karsı sogudum. i30 n da ıkıncı elı cok yok , yanı pıyasa anlamında degıl de satan cok yok. Zaten hyundaı dekı gorevlılerın dedıgıne gore arac turkıyeye az gelmıs. Accent ve getz satmakdan i30 un teknık ozellıklerıne cok da hakim değiller zaten. Ama 2008 de yılın otomobılı , ve ylın dizel otomobılı gıbı ozellıklerı olan , euroncap carpısma testlerınden 5 , aile otomobılı carpısma testlerınden 4 yıldız almıs bir arac. aksesuar olarak da , megane den asagı kalır bır yanının olmayacagı dusuncesındeyım.

renault un dizel otantik modeli 34 bın TL gıbı bır fıyattan satısa basladı dıye bılıyorum.

16. Misafir

Misafir Guest

2008 model 1.6 16v Megane II Extreme'nin sıfırını alıp, pişman olduktan sonra 5.000TL zararla satmış biri olarak "şiddetle"bu arabaya para vermeyin derim...sonra üzülürsünüz.

17. Mustafa Yilmaz

Mustafa Yilmaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    valla iyi yapmışın bende aldım 43 gün oldu bugün Allah ın izniyle tır gelcekmişmişmişmişmişmişmiş ..... Hayırlı Olsun İ30 Mode Esp benimki..

18. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    i30 çok güzel araba ama dizelini alacaksanız 115 hp olanını alın 1.000 liralık farka değer..

19. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    İ30unda birsürü donanımı çıkmış yaw esp olanı var olmayanı var mode prıme team gibi isimler konulmuş sunrooflusu var Hyundainin donanımları iyice çorba oldu yahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

<DIV ="left satis1" style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; WIDTH: 612px; PADDING-TOP: 12px" align=left>
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.6 CVVT SELECT
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px">28.300 TL
    <DIV ="left pb5" style=": #c6c8cb; MARGIN-BOTTOM: 1px">
    <DIV ="left satis1" style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; WIDTH: 612px; PADDING-TOP: 12px" align=left>
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.6 CVVT SELECT OTM
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px">30.100 TL
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.6 CVVT STYLE
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px">31.100 TL
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.6 CVVT STYLE OTM
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px">32.900 TL
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.6 CVVT STYLE PLUS
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px">33.800 TL
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.6 CVVT STYLE PLUS OTM
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px">35.600 TL
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.4 CVVT TEAM
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px">26.300 TL
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.6 CVVT MODE
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px">30.200 TL
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.6 CVVT MODE A/T
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px">32.000 TL
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.6 CVVT MODE ESP
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-T

20. Mustafa Yilmaz

Mustafa Yilmaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    abi bence dizel spor tipi araba kullanılmaz ve dizel araca karşıyım az yakabilir ama belli bi kmsi vardır

Bu Sayfayı Paylaş