Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sıfır km. araba fiyatları

'Sohbet' forumunda ytahtaci tarafından 12 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. ytahtaci

ytahtaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yıldıray tahtacı
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    İ10 (2008-2013)
    ben hyundainin şu anda geçerli olan fiyatlarını çok yüksek buluyorum. i 20 , i 30 ve diğerleri. ( getz modeli hariç. )şu anda sınılarındaki bir çok araçtan pahalı durumdalar. bu bana mı böyle geliyor yoksa benim gibi düşünen başkalarıda var mı? gerçekten merak ediyorum.

2. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İ20 sınıfındaki araçlara bakarsak İ20 ucuz kalıyor yanında ve donanım olarakta İ20 hepsinin üstünde bir araç ve hiç biri N-CAP ten 5 yıldız alan bi araç degiller İ20 hariç

Ford FiestaTrend 1.25İ 29,020
    Opel CorsaEsentia 1.2 28,980
    Renault Clio HBAuthentique 1.2 27.600
    Nissan MicraMode1.2 26,450
    Hyundai İ20 Team 1.2 26,900

getz in bildigim kadarıyla üretimi durdu o yuzden fiyatları aşagı seviyelerde getz in yerine İ20 geldigi için aynı segmentteki araçlar içinde fiyat olarak makul seviyelerde
    Düzenleyen : Serkan Örnek

3. ytahtaci

ytahtaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yıldıray tahtacı
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    İ10 (2008-2013)
    baz fiyatlar göz önüne alındığında haklı olabilirsiniz. Ancak mesela opel corsanın 1.4 i twinport oto. Enjoy 111. yıl özel serisi ( i 20 den donanım olarak daha üstün) 34299 tl yine fiestanın , clionun donanımlı versiyonlarıi 20 den daha pahalı değil. benim bu konuda sizlerden fikir istememin nedeni bu zamana kadar hyundainin bu paraya alınacak en iyi araba bu fikrini bende uyandırış olmasıydı. bu yüzden hem 2000 yılında hemde 2005 yılında sıfır km. hyundai almıştım. ayrıca 10 yıl boyunca kullandığım accent ve getz araçlarımdan çokta memnun kalmıştım. şimdide sıfır km. yeni bir araç almak için araştırma yaptım ve hyundainin fiyatları bana biraz pahalı geldi.

Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 i Twinport Otomatik Şanzıman Enjoy 111 34.299

4. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    dün aracı adana artuğrul plazadan almaya gittiğimde zam geldiğini söylemişti araçlara.

5. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Serkan araştırmacı gazeteci özelliğini bir kez daha göstermişsin hemen.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Bencede aynen çok yüksek fiyatlar.....Keşke bir ÖTV daha çıksada 5.000 tl indirseler fiyatları....

Bu arada getzin üretimi durmadı halen üretiliyor

7. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    fiyatlar yüksek ama segmentindeki araclara bakılıcak olursa İ20 ninfiyatları düşük Getz in üretimi kademeli olarak durduruluyor satış politikasında doldur boşalt vardır getz yılda misalen 5.000 adet üretiyorsa birdahaki yıla 2.500 adet üretir İ20 ise ilk önce 2.500 adet üretilir birdahaki yıl 5.000 üretilir ve böyle dengeleme yaparak bir arabayı kaldırı yenisini piyasaya sürer

ytahtacı opel corsa tiwinport oto. enjoy111 den örnek vermissiniz o aracın donanımlarına baktınızmı? ardaki farkları görürsünüz

opel corsa 1.4 twinport oto. enjoy111 in fiyatı 34.299 TL
    hyundai İ20 1.4 prime oto. nun fiyatı 33.250 TL

corsa twinport enjoy ile İ20 nin arasındaki farkı söyleyin? tabi şunuda unutmayalım bir aracı alırken bakım masraflarınıda düşünmek gerekir ve parçalarınıda opelin bakım masrafları agırdır bunuda belirteyim komuşumuzda corsa var yıllık bakıma gitti 700 tl fiyat vermişler tabi ben onun yalancısıyım İ20 nin yıllık bakımı 330 tl bu bir bilgi olsun

opel corsa twinport enjoy111 in İ20 den ayrı özelligi yan hava yastıgının olması Elektronik hız sabitleyicisi ve hafif alaşımlı jant olması

İ20yi corsadan ayıran özellikleriPark Sensörü,Elektronik Klima tek tuşa acılabilen aynalar gecikmeli sönen iç aydınlatma lambası sinyalli yan aynalaraydınlatmalı ve sogutmalı torpido USB+AUX+IPOD Bağlantısı reostalı aydınlatma

aradaki fark bunlar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifiki aracında donanımları incelerseniz iyi olur

8. Adanus01

Adanus01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    20 milyara albea almaktansa 23 milyara hyundai almayı tercih ederim

9. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Fiyatları yakın ancak bahsedilmeyen diğer bir konu 5 yıl garantiyi sakın unutmayın.

10. ytahtaci

ytahtaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yıldıray tahtacı
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    İ10 (2008-2013)
    sayın Serkan Örnek, siz benim ne söylemek istediğimi tam olarak anlayamamışsınız herhalde. Ben 10 yıldır Hyundai kullanıyorum. Ne kadar sorunsuz ve ekonomik olduklarını da gayet iyi biliyorum. 2005 yılında Getz 1.3 GLS full paket ( sunrooflu ) aracımı 24500 tl ye aldım. Hiçbir kampanya yoktu. O zaman opel, ford ve diğer markalarıda karşılaştırdım. 24500 liraya alınabilecek en iyi ve en donanımlı araç getz idi. Ama şimdi öyle değil bunu anlatmak istiyorum. Ayrıca son bir kaç yılda servis fiyatları inanılmaz zamlandı.
    Tekrar belirtmek isterimki opel corsa 111. yıl özel seri arcın i 20 lerden daha iyi bir araç olduğunu savunmuyorum . Ancak aracın donanımlarına baktım, inceledim. O özelliklere ve opelin fiyatlandırma politikasına göre ucuz olduğunu söyledim.
    Siz benimle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz. Bu benim kendime ait görüşüm.
    Yinede görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

11. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sayın yıldıray bey ben sizin demek istediginiz anladım bizde 10 yıldır hyundai kullanıyoruz 2000 yılında milenium kasa ile tanıştık hyundai ile şu andada İ20 ile pekiştirdik benimde demek istedigim İ20 ile Corsaya bakılırsak arada donanım farkları tabiki olucak ama arac hariç bakımı servisleri ilede bi düşünülünce yinede hyundai nın daha karlı oldugu gözüküyor Corsada iyi arac İ20 yi almadan cok inceledim ama arkadaşlarımdan etrafımdaki kişilerden servislerden ve fiyatlardan dert yanınca elimi etegimi cekmek zorunda kaldım yukarda aradakı donanım farklarını verdim bide şöyle bir olayda var aracın asıl fiyatı 38.299 TL kampayalı fiyatı 34.299 TL ya kampanyada olmasaydı? şöyle bi düşüncede yürütülür arkadaş ben 38 bin lirayı verip corsa alacagıma 2 bin tl de verip İ30 1,6 modeoto. veya modeesp sr ı alınır https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifopelin saglamlıgı var şüpesiz ama bide gelin bunu kullanıcılara sorun dert yananlar cok https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz yıldıray bey ben teşekkür ederim sizde düşüncenizi paylaştıgınız için SAYGILAR...

12. bsdera

bsdera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar Dundar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Hyundai nin ve Kia nın grup olarak yeni çıkardığı modellerinde fiyat yukarı doğru bir tımanışta, be de fark ettim. İnsan i20 nin ve i30 un daha ucuz olmasını bekliyor. Tamam çok iyi arabalar ama, genel olarak böyle bir kanı var. yeni santa fe, X55,x35 ve yeni sandero nun fiyatlarına bir bakın isterseniz.
    x35, tusconun yerine geldi deniyor ama en düşük donanımı 81000 TL.
    Yeni çıkacak, elantra ve accent de bence ford veya vw fiyatıyla aynı olacak sanki.

13. ytahtaci

ytahtaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yıldıray tahtacı
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    İ10 (2008-2013)
    bende tamolarak bunları söylemek istemiştim.

14. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    gözünü avrupaya yönelttigi için kalıteden ve fiyattan ödün vermiyorlar malesef fiyatlar bu düzeylerde olucak herhalde gönül ister dahada ucuz olsun ama malesefhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

15. bekobey

bekobey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    778
    Ad Soyad:
    Bekir DOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Konuyu Hortlatalım Bakalım;
    Haberlerden ALINTIDIR!..

Sıfır otomobilde rakam 45 bin liradan başlıyor
    "Türkiye'de sıfır otomobil sahibi olmak için en az 45 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.
    Türkiye pazarında, mayıs ayı itibarıyla 45-50 bin lira arasında 6 model kalırken, "küçük sınıf" otomobillerin ortalama fiyatı 55-70 bin lira aralığında seyrediyor.

Türkiye pazarında faaliyet gösteren otomobil firmalarının en düşük motor hacmi ve donanıma sahip modellerini baz alarak yapılan derlemeye göre,
    makul vergi oranları ve yakıt tasarrufu nedeniyle ekonomik olan "küçük sınıf" (B segmenti) otomobiller 45 bin liradan başlayan, 80 bin lirayı aşan fiyatlarla satışa sunuluyor.
    Fiyatı 50 bin liranın altında kalan otomobil modellerinin tamamına yakınının motor hacmi 1000-1200 cc'yi geçemezken, 1300-1400 cc motor hacmindeki otomobiller genelde 55-70 bin lira aralığında seyrediyor.
    Bu otomobillerin dizel ve otomatik vitesli versiyonlarını tercih eden ve daha fazla konfor arayan tüketicilerin ise 70-90 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

6 modelin fiyatı 50 bin liranın altında

Mayıs ayı itibarıyla Dacia, Fiat, Nissan, Hyundai, Seat ve Skoda'ya ait sadece 6 modelin sınırlı sayıdaki versiyonu 50 bin liranın altında fiyatlarla satılıyor.
    "Dacia Sandero Ambiance 1.0 Sce 75bg" 45 bin,
    "Hyundai i10 1.0 D-CVVT Jump" 46 bin 200 ve
    "Seat Ibiza 1.0 75hp Referance" 47 bin 400 liradan müşterileriyle buluşurken,
    "Fiat Linea 1.4 77hp" ile "Skoda Fabia 1.0 75PS Green Tec Ambition" 49 bin 900 ve
    "Nissan Micra 1.2 benzin Street" 49 bin 505 lira ile 50 bin liralık sınırın hemen altındaki fiyatlarıyla dikkati çekiyor." imiş. :eek:

16. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Only düşük km, temiz 2. el hacı :)

bekobey bunu beğendi.