Bugün inşallah arabama kavuşacağım ama merak ettim, üstünde gelecek olan lastikler ne marka olacak? Çok tırt lastiklerle vermezler heralde değil mi? Bir de 2013 modellerden stepnenin kaldırıldığını söyledi bayii, yerine lastik tamir kiti koyuyorlarmış. Doğru mudur bu yoksa bayii biziö stepneyi iç etmeye mi çalışıyor )
ben aldıgımda benim aracımda dunlop 185-65-15 lastık vardı istetme de var ince tip olanlardan lastıklerden yana sorun yaşıyacagını düşünmüyorum hayırlı ugurlu olsun aracın kazasız belasız binmek nasip olsun çok doğru karar vermişin i20 almakla memnun kalacaksın
Stepne 2012 lerde var ama 2013 lerde varmı bilmiyorum. Stepnenin markası dunlop, aracın jendi lastikleri ise Prelli
çaglar prelliden memnunmusun peki demekki makyajlı kasada prelli takmaya başladılar dunloplar güzel lastık yol tutuşu olsun ıslak zeminde gayet başarılı buluyorum su kanal sayısı fazla olmasından dolayı galiba
Prelliden memnun değilim , çok ses yapıyor ve çok zıplıyor gibime geliyor aslında kronik sorun bizimkilerde zıplama var
2009 ilk serilerde kumho vardı sonra pirelliye geçtiklerini biliyordum demek dogruymuş hayırlısı olsun
zaten bizim araclarda 120 km hızın üzerine cıktıktan sonra asvalt sesi kabine almaya başlıyor lastikte bunu tetikliyor ben dunloptan memnunum ama dediğim gibi 120 den sonra asvalt sesi oldugu gibi içeride bunada yapılacak bişey yok üretim sırasında aracın taban saclarına asvalt shelt atılıyor boya fırınına girince taban sacına kaynıyor bizim araclarda bunu sanırım biraz ince atıyolar
Ben bu yaz froumda gördüğüm gibi kendim yalıtım yapacam, geçen bauhause de gördüm bu malzemeden, o zaman ses, taş vurması kalmayacak inşallah
Hocam yanlış anlamanı istemem ama açtığın konulara bakıyorum kusura bakma ama i20 nin hak etmediği her şeyi söylüyorsun, yakıt sorunu, süspansiyon sorunu yol tutuş sorunu zıplama hoplama sorunu, fren sorunu, yalıtım sorunu, El insaf be arkadaş... Aracını alırken diğer B segmenti araçları test ettin mi? Neye göre bunların sorun olduğunu düşünüyorsun? Sorun arabada mı yoksa beklentide mi? Aksini iddaa edenin alnını karışlarım... Şu anda i20 kendi segmentinde en bol donanımlı ve F/P açısından en ideal olanı... Maksadım sana muhalefet olmak değil ama i20 bu söylemleri hak etmiyor...
Kardeşim ben beklentilerimi yazıyorum. B klasmanında 34 bin liradan başlayan bir araba için madem sınıfının en iyisi olarak kabul görüyor, bu tarz sorunların minimum seviyeye inmesi gerekir bence. Yukarıda yazmış olduğun sorunlar bu araçta olan sorunlar. Bunları gözardı etmemek gerek. Biz eleştireceğiz ki alacak olanlar bunu bilerek alsın. eleştirmek kötü birşey değildir. Ben kimsenin reklamını da yapmam, sadece verdiğim paranın hakkını isterim o kadar. Yorumun için teşekkür ederim
Kesinlikle haklısın verdiğin paranın hakkını vermesi gerekiyor... Diğer B segmenti araçlarının fiyatları ise i20 den eşit donanım paketli versiyonları ile kıyas yapıldığında 3-5 Bin TL fazla olduğunu da unutmamak gerekiyor... Bu sorunların hiç biri bende olmadı... hafta sonu yollardayım 1 depoya yakın benzin bitirdim... Araç 3 kişi bagaj dolu hızım 140 km/h yakıt 27 krş Dizeller yakamıyor desem yeridir... 50 km/h yazan köprü birleşimine ki 180 derece U dönüyorsun 80 km ile gaz kesmeden girdim ne yana yatma oldu ne kayma... İzini takip etti... Yalıtım diyorsun ki çalıştığını ışıklara bakarak anlıyorsun ki arabanın sesini duyamadığım için defalarca kez stop ettirdiğim olmuştur ki artık devir saatine bakarak arabayı kaldırıyorum... Uzun yolda aralıksız 900 km kullandım ve ne bel ağrısı ne baş ne sırt ağrısı çok şükür ki hiç rahatsız etmedi beni... Aracın içinden zırıltılar tıkırtılar soğuk havalarda özellikle artmıyor değil ama içi plastik olan ki bunu bile bile alan adam için fazla ağız yüz bükmemesi gerekiyor... Bu hafta sonu Yeni Yaris i olan bir tanıdık içine dışına ve bagaj büyüklüğüne hayran kaldı... Yakıtımı da söyleyince yüzleri düştü... adamlar Yaris ile 30 krş dan aşağı uzun yolda düşememişler ) Ben 140 ile giderken 27 krş yakıyorum... 90-100 gittiğimde sen düşün ne yaktığını Millet tenek bu hyundai diyor... Teneke hyundai 1156 kg ki bizzat kendim kantara attım 1150 geldi çelik olan dizeller ise 1050 maks. kalıyor... Sorun diyorsun ama bahsettiklerin bence tamamen göreceli... Eleştirilerinde haklı olduğun yerlerde illaki vardır ki yaşadıklarını yazıyorsun ama bence beklentiler de çok önemli burda... C segmenti Kia Ceed tavsiye ederim sana... 85000 km de şirket aracında tık ses yoktu 2011 model olmasına rağmen... Kazasız belasız sürüşler...
lastik belli olmaz firmaların tedarikçilerine göre zaman zaman değişe bilir firmalar aynı aynda 3-5 firma ile çalışır bu sebepten dunlop sport veya prelli genel olarak verilenler
İ20 sınıfındaki diğer marka araçlara göre yol ve motor, rüzgar sesi açısından oldukça başarılı bence.
ben İ20 1.2 jump model aracımı 2 mayıs 2013 de aldım pirelli lastik verdiler araçda maalesef yedek lastik yok.halbuki mart ayında araca bakmaya gittiğimde yedek lastik vardı ama nisan ayından itibaren olmadığını söylediler aracımda şu anda yedek lastik yok onun yerine de çakmaklığa takılan hava kompürösörü ve ilk yardım seti yangın tüpü verdiler.bu arada kriko da yok
Tamir seti vermişler güzel olmuş ancak lastik yarılıp parçalanırsa o durum için dezavantaj... Allah korusun kazasız belasız güle güle kullanın....