Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sıfır crdi motor yapılmış accent alınırmı?

'Accent Forum - Club' forumunda hakan-11 tarafından 23 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. hakan-11

hakan-11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar öncelikle herkse merhaba benim bi sorum olacaktı dün akşam dayımın oğluna araba almak istedik (2006 accent admire crdi) ama araca sıfır motor yaptırılmış fiyatı da 12bin tl gibi anlaştık ama benim aklımda birkaç soru işareti oluştu acaba randıman verirmi sonradan takılan dizel motor..biz bursa daki motoru yapan özel servisi aradık adamlar arabayı yaptık teslim ettik hiç bi problem de yok dediler..satan abide de faturaları mevcut ama fiyatı da çok cazip geldi bize adam arabayı kullanamadan motor yanmış (emanet verdiği arkadaşı tarafından) 5bin lira lık da masrafı çıkmış işte sonra soğudum araçtan diyor.sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum

2. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    adam gerçekçi ise motor test ve ustalara gösterme sonucunda alınabilir ki 3 silindir olan o motor ne olmus ta yanmıs ne yapmıs gercekci bir acıklama ve yapılan işlemlerin doğuluğu ile olabilir bir oyun olmamasına dikkat derim
    ben olsam 5bin tl ye motor yaptırana kadar cıkma bir motor alırdım

3. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bide dizel motordan bahsediyoruz bir düzen tutumadımı at o aracı ççöpe dedikleri gibi iyibir motor ustasına bktırılmasında fayda var o yüzden benzinli arabalar daha iyi bu konularda..bide motoru nasıl yakmayı başarmış 3 de 150mi görmeye kaktı neyaptı dikkat et hoca ilerde bir masraf vermeye başladımı önünü alaman imkanın varsa 3bintl daha koy daha garanti daha temiz araç al.eğer bir masrafa başladımı o araç 3 kaçatne 3 bintl bayılın allah bilir...

4. hakan-11

hakan-11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen çok doğru söylüyorsunuz arkadaşlar..ben bunun sebebini sordum zaten aracı sıfır motor yapık şekilde almış bu adam fakat emanet birine uzun yol iç,in vermiş o da sarınırım rodaj zamanında motoru zorlamış ve motorun birkaç bölgesinde çatlama olmuş sonra yeni motor yaptırılmak zorunda kalınmış araç bu akşam gelecek bakalm iyi bir ustaya götürüp göstericez yapann servis çok ii bi şekilde yaptık demesine rağmen bende gösterticem aracı bir ustaya çok sağolun arkadaşlar yorumlarınz için.

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bursada hangi özel serviste yapılmış araç, ismini verirsen bi araştırayım
    ama bence çok riskli, 12bine alıpta 12bin kere pişman olmakta var işin ucunda, ayrıca o aracı kime satcaksınız, kimse kolay kolay almaz

6. hakan-11

hakan-11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eyw akşam öğreneyim servisin adını paylaşırım (sanırım balıkesir ana yolun kenarında kalan hyundai servisinde yapılmış da yinede sorcam)
    valla çok riskli ama aracın sahibi de tanıdık biri de araba tanıdık değil :D ondan kararsız kaldık çok :S

7. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kardeş yanaşma bence.

8. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    satışta çok büyük sorun yaşayabilirsiniz hemde kimse motoru yapılmış bir araca kolay kolay yaklaşmaz .. Dikiş tutturamayabilirsiniz ..

9. hakan-11

hakan-11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen bizde araçtan soğuduk zati :S inş nasip kısmet neyse o olsun ne diyim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

10. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bu araba adamı tamirci yapar. iki kere motor yapılmış gibi zaten.
    memleket te arac mı yok.alınmaz.

11. hakan-11

hakan-11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş