Arkadaşlar 2. el arabalara bakıyorum.. ben anlamıyorum neden accent eralarda bu kadar çok düşük km deki araçlar satılmak isteniyor? memnuniyetsizlik olabilirmi acaba? motor olarak memnun kalmayan olacağını zannetmiyorum belki yürür aksam olabilir.sizce?
Servislerden kaynaklanan sorunlarda olabilir. Genelde Hyundai servisleri ne tatmin edici nede işlerini olması gerektiği gibi yapmıyorlar.
İnsanların ne düşündükleri hiç belli olmaz.. Beklentileri karşılamayabilir,borcundan dolayı olabilir,ısınamadığı için olabilir.. Okdr çok neden varki bu konuyla ilgili bunun altından kalkınmaz yani nie die düşünerek.. Örnek vermek gerekirse Benim dayımda aldı 2009 sıfır 3 ay sonra sattı 10 bin km olmadan.. Sebebi ise 2006 era kullanıyordu 2009 eraya bir türlü ısınamadı.. Ve sattı.
insanlar sıfır araç alırken beklentilerini biraz fazla yüksek tutuyor, bu nedenle araçtan memnun kalmama durumları olabilir diye düşünüyorum. sonuçta aracımızı hayallerimizle değilde sınıfındaki diğer rakipleriyle karşılaştırmak lazım. hyundainin araçlarını her yönüyle sınıfındaki araçlarla karşılaştırıldığında memnun kalmama gibi bir durum pek olmaz bence.
aslına bkılırsa memnun olmayanlar araçlrını sınıfından ziyade sınıfı dışında ki araçlarla karşılaştırıyorlar bu da memnuniyetsizlik doğurablir.
aslında piyasada araç marka model çeşitliliği çok fazla ve istemeden bazen insanın aklı karışabiliyor. keşke şunu alsaydım gibi pişmanlıklar olabilir. benim aracımdan memnunum ve bugün ilk yağını değiştirdim ve canavar gibi oldu getz. benim bir pişmanlığım biraz daha bekleyip temiz bir ikinci el bulabilseydim 7-8 milyar karda olurdum.
Valla ben de nisan ayında aldım daha 12000 de ama ev alacağım için satabilirim.herkesin kendine göre bir sebebi vardır.bu benimkisihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
hocam işin aslı benim görüşüm. ben arabayı aldığımda 22.250tl ye aldım ötv indiriminden dolayı. 2009 model. ve benim arabamın şimdi fiyatı 27-28 binlira oldu. şimdi ben arabamı aldığım fiyata hatta daha üstüne bile satarım. mayısta aldım ve 6-7 ay sonra aldığım fiyata satabiliyorum. ve satıpüst sınıf bi araba alabilirim.
zaten ferrari alan çok km yapmaz genelde haftasonları falan gezinti için kullanır...ama o sitede opel vw bmw vs...çok araç satılık daha yılı bile olmamış sadece era değil yani....ama dikkat ettim toyota modelleri ikinci ele daha az düşüyor...