19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sıfır Araçta Geçiçi Plaka

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda blue5 tarafından 6 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostlarım valla yarın bayiye gidicem ama hegün sıfır almaya yaklaştıkça yeni bir şey öğreniyorum.sigortacım dediki.plakanı burada hazırlayalım ve sen aracı almaya gittiğinde plaka takarak al gel ve geçici plaka masrafını düşürt dedi.dostlarım bu tabir nedir ve sizce bunun fiyatı yaklaşık ne kadardır

2. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    dogrudur..bayinin yaptıgı işi siz yapıcaksınız plakayı araca takıp trafiğe çıkacaksınız..bayide zaten böyle yapar..ama siz plakalar cıkana kadar aracınızı gecici plaka çıkarıp kullanabilirsiniz ama +masrafdır tabi..

3. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben arabayı aldığımda ( ankara neziroğlu) aracı boluya getirecektim geçici plaka takıp. adamlar geçci plaka verilmiyor artık dedilerdi. ya da uğraşmak istemediler. ama biz bayağı üstelediğimiz halde de öyle demişlerdi. bize 3 gün kaybettirdi.

4. schlesserangel

schlesserangel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende geçici plaka ile aracı şehirdışından getirdim ama hiç bir ücret ödemedim.

5. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    zaten dostum sen ne olduğunu anlamıyorsun.bunlar fiyatın içinde.zaten anahtar teslimden masrafları düşersen belirtiyorlar

Bu Sayfayı Paylaş