Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

SIFIR ARAÇLARDA MTV VE TRAFİK SİGORTASI

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda blue5 tarafından 19 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tekrar herkese merhaba.öncelikle sorum şu.aracımı geçen hafta aldım,ve bugün internetten kontrol ettiğim kadarıyla 314 lira olan mtv si ödenmiş.ilk sorum şu:şimdi bu yatan mtvnin makbuzunu hyundai bayiinden almama gerek varm? ikini sorum ise:aracımı trafik sorgulamadan kontrol ediyorum ancak plaka görünmüyor.bendetrafik sigortasına baktım ve sigortata plaka uşaktan çıkarttığım için 64 ile başlıyor ama sonra 64 yk 101 diyor.başımdan kaynar sular döküldü.bu yk nedir ki asıl yk yerine başka birşey var.sizce bu hata benim başımı ağrıtırmı,veya bunu nasıl düzelttiricem veya bu normalmi yani araç sıfır olduğu içinmi? ayrıca diyelim normal seneye bu plaka asıl haline seneye yenilerken mi gelecek.yardımlarınız için çok saolun
    Düzenleyen : MSC

2. Misafir

Misafir Guest

Öncelikle hala büyük harf kullanmaya devam ediyorsunuz, bu konuya özen göstermenizi rica edicem...evrak konusunda şahsen trafik şubeye gidip bu işleri temizlemenizi öneririm, ilerde başınıza iş açabilir, makbuz'u ise gidip bayiden isteyin
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

3. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kusura bakmayın coşkun abi.acemiliğe verin.bir daha yazmam.bu arada baş ağrıtır demişsinde bunu bayiye sordum onlar normal bir durum olduğunu ve seneye zaten değişeceğini söylediler.bundaa gerçeklik payı sizce yokmu

4. Misafir

Misafir Guest

Estafurullah, bence mahsuru yok, diğer arkadaşlara karşı...valla sevgili kardeşim, karşında devlet var, ne yapacağı belli olmaz, bi an önce hallet derim yada bastır bayi halletsin, öyle seneye meneye boş işler bunlar...ben sıfır araba aldım, 3 ay önce köprüden kaçak geçtim gözüküyo, plaka daha önce başka bi arabada takılıymış, trafikten kaydı silinmemiş uğraştım durdum, başa çıkamayınca bayide ortalığı ayağa kaldırdım, hallettirdim..

5. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdi abicim yalnız bana bayinin dediği şey şu biz sana yk yani yeni kayıt plaka verdik.ondan birşey olmaz hatta asıl plaka zaten kendi üzerinde olduğundan birşey olmaz dediler.sence bu olay doğrumu

6. Misafir

Misafir Guest

Yasal olarak olmaz ama uğraşırsın..

7. dada

dada Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben de haziran'da aldım yk diye görünüyordu.Yeni kayıt anlamına geliyormuş sorun çıkarmaz rahat olun dediler.

8. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanırım zeyillaname çıkartcaz.dada kardeşim hiç bu olayı tekrar bayi ile yada bir sigortacı ile görüştünmü

9. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    makbuz yanımızda olmazsa bir sorun çıkarmı?

benim aracın ilk taksidini bayi ödemiş, makbuzu almadım.
    2. taksidi ise internet bankacılığı ile ödedim gene makbuz yok.

polis çevirmede makbuz sorarmı?
    Düzenleyen : Bor34

10. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok be dostum.zaten işler net üzerinden olduğundan sorun olmaz.çünkü önemli olan borcu yoktur kağıdı ki oda anca aracı satarken gerekiyor

11. gargi_amca

gargi_amca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    YK yeni kayıt demek, sıfır araç alan bizlerde hep böyle merak etme.
    2. taksidi internet bankacılıgından ödediysen, 3 ay içinde istediğin şubeden dekontunu alabilirsin. ama hiç gerek yok sistemde ödendi gorunsun yeter
    Düzenleyen : gargi_amca

12. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    www.sigortam.net

buraya girerek hem trafik hemde kasko bedellerini hesaplatabilir hangi sigortanın kaç lira teklif verdiğini görebilirsiniz.

ben az önce hesaplattım 2009 era için 164 TL yazdı daha fazla da olacağını sanmıyorum

13. mates

mates Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aracı alalı 1 ay7 gün oldu halen yatırmamışlar mtv yi :( hergün arıyorum bugün-yarın diyorlar... ne yapmalıyım acaba?
    yarın trafiğe çıkışının tam 30. günü...

14. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    64 yk 101 az önce e-devlet üzerinden sorgulamayaptım böyle bir kayıt bulunamadı diyor. demekki sizin plaka harf olarak girişi yapılmış isterseniz bir daha sorgulayın.

15. skywalker

skywalker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Emniyetin sisteminde sorun var arkadaşlar, yılbaşından itibaren araç satışları noter üzerinden değil de, emniyet üzerinden gerçekleşeceği için şu an kullandıkları programda sürekli güncellemeler yapılıyor, aracınızın evrakları sisteme girilmemiş olabilir onun için hala YK plaka ile görünebilir. Tavsiyem bu hafta da geçmez ise emniyete gidip kayıtları kontrol etmelerini isteyin.

Bu Sayfayı Paylaş