Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sıfır araçlarda fatura olayı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda blue5 tarafından 8 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabalar. benim kafamı kurcalayan birşey var. belki yardımcı olursunuz diye düşündüm. kısmetse en kısa zamanda era yeni select 1.4 alacağım ancak çevremdekiler dediğine göre aracı anahtar teslim almamalıymışım. bunun yerine pazarlık et faturadan düşürt ve ona göre fatura kestirtip kendimin diğer işlemleri yapmam gerektiğini ve bu şekilde en az 300 tl min cepte kalacağını anlattılar. sizce böyle bir kazancım olurmu yani bu işlemleri bayiye bırakmayıp kendimin koşturması için değermi?

2. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    300 TL için değermi bilmiyorum ama ben filo indiriminden yararlandım.. Eniştemin şirketinin üzerine aldım aracı yeni 1.5 crdi vgt team abs çhy şu an sıfır fiyatı 28.450 TL ben 3 ay önce 25.500 tl'ye aldım.. o zaman ötv indirimide vardı ama yanlış hatırlamıyorsam şirketin 1500 tl civarı indirimi oldu.. ruhsat şirket üzerine ama istediğiniz zaman yine kendi üzerinize aldırabiliyorsunuz.. tabi öyle tanıdık güvenilir bir şirket bulursanız..!

3. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence uğraştığına değmez..

4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    üzerine alım masraflarıyla aşagı yukarı aynı fiyata gelir bence..

ayrıca konuyla ilgili olarak; evet biraz karınız olabiliyor amcaoglu şimdiye kadar hep öyle arac aldı ama ugrasmak gerek ruhsat için oraya buraya kendiniz gidiceksiniz..ama bu durumda ya aracı galeriden gecici plaka ile cıkarıcaksınız bu durumda pek bir karınız olmuyoryada plaka cıkana kadar arac bayide kalıcak..
    Düzenleyen : Yusuf

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    dostum almadan önce pazarlığını tabiki yap bayi ile fakat 200 300 tl oda kesin olmayan bi karın olacak diye de uğraşılmaz bence sonuçta 25 000 tl veripte araç alıyorsun bu tarz b işlemde 100 200 aramamak lazım tabi kendi görüşüm bu ha normal zamanda tabiki git 300 tlni sokağa at demiyorum ama 0 araç almanın keyfini çıkar en azından bu kadar detaya girmemek lazım diye düşünüyorum

6. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    uğraşmaya değmez.
    sen satıcıyla pazarlığını yap yada eşantiyon kapmaya bak

7. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cevaplar için çok teşekkür ederim.dediğiniz gibi galiba en güzeli bu işlere hiç girişmemek.

8. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Zaten işlemleri ben yaptıracağım dediğin zaman, hemen kendi hesaplarını yaparlar ve o şekilde fiyat verirler. Belki sana 150-200 tl kalır ama işlemleri onlar gibi çabuk halledemezsin sanırım.

9. sehzade30

sehzade30 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    degmez hiç ugraşma indirim iste o şekilde belki 100-200 indirim yaparlar

10. eyp

eyp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    89
    Ad Soyad:
    yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    doğrudur.ama 300 lira kadar kalacağını zannetmem ben bir arkadaşım sayesinde işlemlerimi 1 günde hallettim.200 lira cebimde kaldı.ama kendi uğraşmanla ne kadar sürede biter bilmiyorum.çünkü bayilerinde bu işten karı oluyo.

11. Misafir

Misafir Guest

Bayiler muamele işlerini yapmaz, çalıştıkları muameleciler vardır, onlara yaptırırlar...dikkat ederseniz şu şu şu kişiler adına vekalet isterler.

12. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla tam bilmiyorum ama bakcaz artık. birde gıcık olduğum bir şey var. bütün firmalar kampanyaya başladı ama hala hyundaiye tık yok

13. Misafir

Misafir Guest

Daha naapsınlar, 26.000'e otm. araba veriyorlar...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

Bu Sayfayı Paylaş