Daha önce niyetimde Clio 4 icon almak vardı ta ki yeni i20 ile tanışıncaya kadar . Allah kısmet ederse 4. veya 5. ay gibi aracı almayı düşünüyorum . Teb Cetelem web sitesi üzerinden kredi ön onay sorgulaması yaptım ve ön onay çıktı %70 kredi kullanımı için . Ancak asıl onayı alıp alamama konusunda şüphelerim var . Bayi çalışanına sorduğumda kredi skorunun 1100 gibi değerin üstünde olması yeterli diytordu tabi sadece skor önemli değil dedi ve finansman şirketlerinin bankalara oranla daha esnek olduğunu gelir belgesine gerek duymadıklarını söyledi . Maaşım asgari ücret üzerinden yatıyor, asgari ücret bordrosu ile Teb Cetelem' den yaklaşık 33.000 tl tutarında kredi kullanabilen oldu mu ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler . Herkese kazasız, belasız, masrafsız hayırlı sürüşler .
maaşı yüksek yatan bankalarla takışması olmayan bir tanıdığınız yokmu baba abi kardeş eş vs onların adına alın aracı aksi durumda
Elden alıyorum maaşımı ne yazık ki . maaş yazısı alma durumumda var ancak TEB cetelem maaş yazısına gerek duymuyormuş . Daha önceki ihtiyaç kredimde erken kapatmalarımda var . ancak krediyi aylık ödeme tutarım resmi bordrodan yüksek olacağı için şüphede kalıyorum .
Eşim var bankadan yatan ancak onda da asgarisi yatıyor kalanını elden alıyorlar. Belgelenebilir gelir max. Asgari ücret . Cevaplar için teşekkürler .
TEB e yatsaydı kesin olması yüksekti. Bence web üzerinden degilde direk bankaya gidip görüşseniz daha garanti olacaktır. SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peşinat ayarlamam için 3-4 aya ihtiyacım var kesin onay alıp askıda kalırsa işlem kredi skorunun düşmesinden çekiniyorum . Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim, belki forumda asgari ücret bordrosu ile % 70 kredi kullanan çıkarda rahatlatır beni .
Mrb arkadaşım bende teb cetelemden kredi çekerek aldım eski aracımı verdim peşinat olarak üzerine 25bin kredi çektim hemde birtek imza ile bayi hepsini halletti maaş bordrosu falan hiç bişey istemediler.
2013 haziranda 62.000 tl lik ix35 için 54.000 kredi çıkmıştı bana. Ameliyat durumlarından iptal etmiştim. Maaşım asgari ücret baz alınarak hesaplanıyor ama asgariden daha yüksek. Yüksek ihtimal çekersiniz krediyi. tapatalk sagolsun
Olsada olmasada hiç takmayın. Ben geçen sene alsaydım eğer ix35 haftasına eşim acil ameliyata girmişti. Muhtemelen masraflardan dolayı en fazla 3 ay sonra satmak zorunda kalacaktım ve yaptığım zarar ile kolay kolay kendime gelemezdim. Herşeyin hayırlısı. tapatalk sagolsun
Sayın liva Teb Cetelem maaştan çok kredi puanını göz önünde tutarak çalışıyor. Kredi puanı da çok ince çizgilerle belirleniyor. Örneğin kredi kartı borcunu bir süre geciktirseniz düşer erken yatırırsanız yükselir daha önce hangi bankayla çalışmış olduğun yada hangi bankanın kredisini kredi kartını kullanmış olduğun önemli değil sonuçta bu puanlar Kredi Kayıt Bürosu tarafından belirlenir tüm bankalarda buradan öğrenir. Aracı almaya karar verdiğiniz güne kadar her hangi bir bankayla sıkıntı yaşamadığınız takdirde ön onay almış bir başvuru kesin onayla sonuçlanır. Yani kısaca sizin asgari ücret almanız sorun değil kredi puanınız yüksek olsun yeterli.
Geçmiş olsun @Murat bey, Allah herşeyin hayırlısını versin tabi . evet sayın @predators bayideki satış temsilcisi de bordro istemediğini söyledi ancak sistem üzerinden bilgilerime ulaşırsa reddedebilir diye düşünüyordum . Ama verdiğiniz bilgiler rahatlattı beni teşekkür ederim .
merhaba konu biraz eski ama bizde yaz gelmeden arabamızı değiştirmek istiyoruz faiz oranlarını biraz inceledim en iyisi TEB veriyor gibi ancak belki daha düşük veren vardır diye soruyorum 2. el için hangi bankayı önerirsiniz acaba?