arkadaşlar çoğu arkadaşın tavsiyesi üzerine ben de gittim shellden gazımı aldım. daha önceki petrol ofisiydi. ama gazı aldıktan sonra kısa süreli tekleme yaptı ve ertesi gün arababam durduğu yerde (boşta çalışırken) kendi kenidne stop ediyordu. hatta ilk kalkışlarım sıkıntılı oldu. bir arkadaşım pis gazı attığından dolayı yapabileceğini söyledi. boş yolda biraz gaza bastık geçti gibi. bitince tekrar po dan aldım. acaba bunun sebebi yeni koyduğum shelin gazımı yoksa başka bir şeymi(bana mı öyle denk geldi pis gaz atma mevzuu). bilgilendirirseniz sevinrim.
Shellden alıyorum şehiriçi 0,240 kuruş yakıyor Totaldan alıyorum 0,185 kuruş yakıyor.......lpg 2,05 di ....şimdi indirim olmuş 1,99 olmuş lpg...totaldan şaşmıyorum artık...shellin tüm ürünleri ince çok yakıyor
bugun shell gaz aldım araba fırtına oldu yerinde durmuo vallah ipragaz alıodum düsük devirde cansız kalıo shell gazda böle bişey yapmıo topluo araba kendini
çağlar evet doğru söylüyorsun çekişine gücüne diyecek yok ama shel den alınan yakıt oldu bitti daha az kat ediyor. ben benzinide lpgyide denedim p.o ya göre daha az km götürüyor shel Ama mazot hakkında bir bilgim bir onu denemedm
vallaha ben hep shellden alıyorum. ş.içi 9.3 litre yakmışım 100 km de. bazı istasyonlar sakat olabilir belkide ondandır. şuan km de 17 kuruş yaktım ş.çinde (litresi 1.84 tl)
Belkide istasyon farkıdır dediğiniz gibi.Bir zamanlar bende shellci idim Adanada ne kadar oldu acaba gaz hiç dikkat etmedim geçen hafta doldurmuştum 2.04 dü mersinle arada pek bi fark yoktur olsa olsa 1-2 krş oynar
bizim burda shell 2.07 po 2.03 selden aldığımda arabanın çekişi artıyo ama karma 26 lt gazla 260 km yi geçmiyo po dan alıyorum 300 ü buluyo demekki shell hep aynı....!!!!!
bizim burdada tam tersi shellden alıorum daha fazla yapıo po dan alıorum daha az km yapıo anlayamadım gitti bu işi.ama dün anladımki shell gazın performansı gercekten daha iimiş...
hazır yakıt konusu açılmışken birşey sormak istiyorum ... gazı ve benzini her zaman totaldan alırız , pompacılar ve benzincinin sahibi dahil bizi tanıyor , gittiğimizde ''şu pompadan benzin alın bu pompadan gaz alın'' diyorlar !!! pompadan pompaya kalite değişirmi ? hepsi aynı depodan gelmiyormu ? o pompa yaramaz diyorlar , acaba böyle birşey varmı ? acaba başka depoları varda adi benzinmi koyuyorlar önermedikleri pompadan ?... tanıdığım iki totalde bunu yapıyor ...
mirkan bende sürekli aynı yerden alıorum tanıolar banada suraya yanas falan şu tarafa yanas diolar ama hep benzin kapağının solda olduğunu unuttuğum için seninde o durum olmasın
yok bea benzin deposu bagajda , lpg dolum yeride solda eski depo kapağının altında ... öyle olsa , ''o pompa yaramaz'' demezler.