Arkadaşlar arabam 4700 km de. Yolda giderken sanırım kapılardan garip sesler gelmeye başladı. Sağ kapıdan geliyor büyük ihtimalle. Sanki kapı üzerinde birşeyler gevşemiş gibi. Başına gelen ve problemi çözeniniz var mı?
Aracım Mayıs 2008 trafik çıkışlı. Şimdiye kadar karşılaştığım bir ses problemim olmadı. Aracın garantide, götür servise baktır derim. Her hangi bir ücret talep etmezler.
Benimki mart 2008 çıkışlı. 2 ay sonunda sende de başlayabilir Daha önceden de konuşulmuştu o zaman bende yoktu sesler. Ama zaman geçtikçe başlıyor. Servise götürdüm normal olduğunu söylediler. Vakit darlığından üzerine düşemedim. Düzenleyen : samiisik
Bu konu o kadar tartışıldı ki doğru yol Coskun abinin verdiği linktehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif
(sıcak asfaltlı yol)mıcır lı yolda benim sağ kapıdan da ses gelmeye başladı, 2 haftadır. düz asfalta çıkınca kesiliyor. sorunu bulamadım. birde anlamadığım bu uygun başlık meselesi, arkadaşın era sı var, sorununu era başlığına yazmış. sorunu teknik bir sorun sayılabilir. iyide onlarca model hyundai var bir tane teknik sorun başlığı var. era sı olan sorununu era altına mı yazsa iyi olur, teknk sorunlar kısmına mı. tek.sor ise era başlığına ne yazacağız, opel le era yı ı karşılaştıracağız yada era mızı hep övecek yada yerecek miyiz anlamış değiliz. 10 hyundai modelinin hepsi sorununu teknik sorunlar kısmına yazsa o da sıkıntı herkes mesajının konubaşlığına aracının modelini yazsın ki bizde başka hyundai modeline bakmayalım. bence hangi araçla ilgili sorun varsa o model başlığına yazılmalı. ama genel teknik sorunlar bence tek sor. başlığına yazılmalı. mesela araba iç-dış temizlik sorusu, modele özel değilde genel arızalar veya ilgili konular. bir arıza genelde o model için ortaksa kesinlikle model başlığına yazılması normal gibi geliyor. yada her model başlığının altına alt başlık açılsın arıza-teknik sorunlarvs adında Düzenleyen : mdx78
daha öncede hatta bikaç gün önce konuşulmuştu kapı ayarından olabilir denmişti.servise gitmen gerekiyor nasıl bir ses olduğunu bilmediğimiz için kesin bir şey söyleyemeyiz.bu arada ben ses sorunu yaşamadım. (sadece devamlıarka koltuk yatık geziyorum,arka çamurluk içinde yalıtım olmadığı için mıcırlı yollarda ses yapıyor fakat koltuk yatık değilken pek fazla gelmiyor)
Eğer konu başlığını atıyorum "Era'da motor problemi" yada Getz'de amortisör arızası" şeklinde atılırsa böyle bir şeye gerek kalmaz, dikkat edeceğimiz şey konu başlığının konuyu içermesi...