arkadaşlar 1.5 dizel era için ses yalıtımı hakkında bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum.(nerde yapılır,fiatı nedir,yapmaya değermi)teşekkürler.
Bende de era varken epey bir araştırmıştım. Türlü seçenekler mevcut. 1.Würth ün ses izolasyonu için levhaları var aracın tüm taban döşemeleri sökülerek uygulanıyor.( Kesin çözümolduğu söyleniyor.) 2.Yine Würth veya başka markaların pütür denen kimyasalları mevcut aracın altına tabancayla sıkılarak yalıtım yapılıyor ama sesi pek kesmediği daha çok korozyona karşı etkili olduğu söyleniyor. 3.Ziebart bu işlemi 1.000 tl gibi bir rakama aracın altına bu pütür veya benzeri kimyasalı kaplayarak yapıyor. Değermi derseniz bence kesinlikle değmez... Düzenleyen : Okan Özkan
bilgisi olan yada yapan birileri varsa bende ogrenmek isterim 1.5 admire epey bii ses yapar oldu artık traktor daha az yapıo
Dizel era da motor sesinden şikayet edene pek rastlamadım ilk çalışmada 5-10 dk sesli çalışıyor sonra benzinli gibi çalışıyor ama lastik sesi olduğu gibi içeride.
1.5 sene kullandım dizel Era'yı, ondan önce çeşitli marka dizel araçlar da kullandım, eğer dizel Era için "sesli çalışıyor" deniyorsa ya başka dizel araç kullanılmamıştır yada motor da problem var demektir...
yol ve lastik sesinden ben de şikayetçiyim. kuzenin 1,3 milenyumu kullandım dün, onda daha beter ses geliyor içeri. motor sesi yok denecek kadar az ama.
Ziebart'ın yaptığı işlemi uygulatanlardan memnun olan da var hiç bi işe yaramadığını düşünen de. Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat değişmediyse 400-600 arası bişeydi galiba. Yaptırırsam sonucu yazarım. Ben hayal kırıklığına uğramayı göze aldım.