Merhabalar.Starex aracıma aşağıdaki ürüne benzer dikiz aynasından ekranlı Geri görüş kamerası ve aynı zamanda dvd mp3 usb hafıza kartı uyumlu teyp taktırmak istiyorum. teybe takılan dvd'nin de dikiz aynasındaki ekrandan izlenebilmesini istiyorum double din yada indashharicinde bu tip özelliklere sahip teyp öneriniz varmı ? yada ürünleri incelerken bu tip özellikler ne diye geçer bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum Ekranlı dikiz aynası; taktırmak istediğim teyp tipi;
abi sana böyle bişe lazım. http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/jvc-kd-dv5606-divx-dvd-cd-mp3-usb-ve-kumanda-46882066?pnv=1#product-information önceden bende jvc nin vcd oynatıcılı teybi vardı.görüntüyü sadece sonradan bağlayacağın ekrandan alabiliyorsun.
peki ekran olarak kullanılacak dikiz aynasında hem kamera için hem teypten gelen kablo için çiftgirişmi olması gerekiyor yada çoklayıcı gibi bir şey uygulanabilirmi?
ilk resmi olan cihazdan iki görüntüyü de alırsınız, ancak ayna özelliği kötü oluyor, rahatsız edebilir sizi. bunun yerine 7 inç AV IN özellikli gps cihazı almanız bence daha mantıklı. bir de sony teyp yerine jvc daha iyidir.
Aynı Teypten Bende var Basları Gercekten Güçlü Vuruyor O Yuzden Arka ve kapıdaki Hoparlorlerı Degıstırdım Orjinaller Kaldırmadı Simdide Her Bas Vurdugunda Arabanın İçi Zarıl Zarıl Oynuyor İzalasyonu İyi Yapamadım Heralde
Görüntülü teyp ler için Neroda nasıl bir yazılım yapmamız gerekiyo bilen varmı? DVD yazdım görüntülü çalıştırmadı. Formatlarını avi. mpge olarak yaptım onda sıkıntı yok, acaba süre hesabımı oluyor?
dvd ye dvd yazmayın zaten çok uzun bir müddet ister ve çok gereksiz elinizdeki müzik ve divx leri dvd ye data dosyası olarak atın..
O şekilde denedim sadece videoları attım çalıştırmadı, formatlarını AVi yaptım çalıştırmadı, ses ve videoları karışık attım yine çalıştırmadı, ancak elimde önceden Nero ile yazılmış bir video cd vardı onu çalıştırıyo, içinde 8 tane video var, acaba 80 dk lık bir cd mi oluşturmam gerekiyo bi kısıtlaması varmı yoksa bir DVD 4 GB tamamını doldursam bir sürü video alır?
satılık oto teyp var arakadaslar ıkı tane almıstım bırısını benım araca bagladım kullanmaktayım dıgerını arkadasım alacaktı ama ıslerı ters gıttı alamadı sımdı satıyoruz hıc takılmadı kutusundan cıkartılmadı http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-deh-7350-bt-bluetooth-lu-73138900/detay/
nasıl hallettin arkadaşım. bende aynı sorunu yaşıyorum. direk avi olarak indirdiğim klibi açıyor ama youtube dan indirip avi ye çevirdiğim klipleri açmıyor