Hyundai era 1.4 Team 2010 model. Telefonum HTC ONE M7. Telefondan müzik dinlemek için aux kablosu almıştım HTC ONE M7de Beastaudio özelliği var ses kaliteliydi. Aux kablosu birzaman sonra kırılmış olmalıki arabanın giriş kısmında oynattığımda sesi düzeltiyordum. Şuanda videodaki gibi ses araba yolda sarsıntı yaşadığında ya da teybin sağına soluna vurduğumda gelip gidiyor.. çözümü araştırdım bulamadım servisi aradım teybi istanbula göndereceklerini söylediler fakat başka modellerde bu sorun hoparlörlerde şaseye temas eden kablolar olabileceğini söylüyor.(Foruma yeni katıldım umarım doğru yere kurallara uygun şekilde konu açmışımdır.)
Aux kablosu yüzünden olduğunu düşünüyorum giriş kısmında kabloyu aşağı yukarı sağ sol yapa yapa bozuldu sanki..
yani ne olmuş oldu ? kısa devremi yaptı içerdeki bağlantılar? sıcak havalardan olabilir mi? biliyorum sökmeden belli olmucakta yinede bir cevap arıyorum
Ben bu iki programı kullanıyorum telefonu bluetooth ile bağlıyorum teyp pioneer bluetooth lu model, görsel ve ses kalitesi gayet güzel...