Buna Tamamen Sizin Karar Vermeniz Gerekir. Çok Göreceli Bir Konu Bu Fiyat Olarak Kafanızda Kurdugunuz Rakam Nedir? Ses Sistemi Dediğin 500 TL de var , 1,500TL de Var 5.000TL de var.
150-200'e ya teyp yada hoparlör alabilirsiniz.Minimum kalitede bir ses sistemi için en az 500 liraya kıymanız lazım.
merhabalar benim elimde tesisat var ve satmayı düşünüyorum eğer sizede uyarsa görüşelim http://www.sahibinden.com/ilan/alis...neer-set-gerisini-siz-dusunun-66166265/detay/ linkten ürünü inceleyebilirsiniz.
Hepsini bir anda alayım derseniz o paraya doğru düzgün bir sistem kuramazsınız. Bence paranız oldukça sırayla alın. Öncelikle teyp ve bir çift hoparlör, sonra paranız oldukça anfi,subwoofer ve mid takımı alabilirsiniz.
bencede öncelikle donamlı sağlam bi teyp alın derim oda zatan 200 tl gibi bir şey olur sonra diğer parçaları düşünürsünüz ancak bir anad ahepsini alamak sizi bayağı bir sıkıntıya sokablir diye düşünüyorum ha yok bana şöyle sadece usb girişli bir teyp sonra vasat iki çift hoparlör buffer mit felan diyorsan o zamanda nerden baksan 500 tl yi gözden çıkartman gerecek...... (bende öğrenciyim düşüncem bu)
150-200tl civarı sağdece teype yeter.ancak hepsini bir anda almayı düşünüyorsanız en az 500-600 tl civarında olur.yüksek sesi seviyorsanız belli bir süre sonra yetinmeyeceksiniz daha fazlasını isteyip farklı sistem kuracaksınız şunuda göz önünde bulundurmanızda fayda var bu tesisat işinin sonu yok her zaman daha fazlasını isteyeceksiniz