Arkadaşlar 2 ay önce 2008 model Getz aldım ses sistemi vasat geldi bana, ses seviyesi 20 yı geçtikten sonra ses bozuluyor cızırtı çıkıyor. Bu sorun aracımdan mı kaynaklanıyor yoksa genelindemi sıkıntı var?
CD gibi bir kaynaktan müzik dinlerken maksimum ses seviyesinin %75'ine kadar hiç cızırtı gelmemesi lazım, hoparlörler hasarlı olabilir, hoparlöre giden kablolarda hasar olabilir,
Cd çalardanda radyodanda dinlesem ses seviyesi 20 leri geçtikten sonra cızırtı geliyor. Teypten mi acaba yoksa hoparlörden mi diye düşünüyodum sanırım hoparlörden. Tşk. Ederim
Ses en fazla kaça kadar çıkıyor tam bakmadım ama 20 seviyesinden sonra cızırtılar gelmeye başlıyor 23'ü geçemiyorum. Bu sesde beni tatmin etmiyor. 23'ün üzerini de ses çok bozulduğu için hiç denemedim.
Tahir bey , getz'in orjina teybi , olsundan ötürüden başka birşey değil , durum cidden vasat . Bizde 20 gün önce aldık pioneer teyp varsı ses hala berbattı , bugün tüm kapı kolonlarını değiştirdim ve şuan mükemmel tok , tizleri dolgun bir ses alıyorum , daha keyifli hale geldi benim için araç . Birazdan kolon montajı ile ilgili detaylı resim atıcağım yeni konu açıp .
Verdiğiniz bilgi için tşk. ederim Emre Bey. Hundai gibi bi marka neden bukadar basit bir sistem yapmış anlayamadım.
cümleten iyi geceler, iyi bayramlar. az önce eve dönerken farkettiğim bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum, araca yaklaşık 2 ay önce ufak çaplı bir ses sistemi yaptırdım, kaba tabir; 1 adet 4 kanal amfi 1 adet 30 cm bass 2 adet ön kapılara 16cm coax hoparlör. bugün amfiye bağlı olan sağ ön kapı hoparlöründen soldakine nazaran çok az ses geldiğini fark ettim geçen günlerde böyle bir durum yoktu, bu sorunun kaynağı ne olabilir sizce ? konu hakkında bilgi sahibi olan birileri yardımcı olabilir mi.