slm arkadaşlar.aracımda ses sistemi olarak 1 kicker 1000'lik woofer,4 pioneer oval,kapı kolonları ve edison amfi var.dün çarşı içinde birinci viteste giderken yüksek basslı müzik açtım ve bass vurdukça arabaya sanki fren yapılıyor gibi bassın ritmine göre tekleme yapıyor.devir saatine baktım sorun yok,farlarda azalma yok,sesi kısınca herşey normale dönüyor.şarj dinamosu yetersiz geliyor desem farlar kısılır.anlamadım gitti neden yapar acaba.???
Bende 2x1200watt poineer subwoofer var 2x200 watt oval 2x150 mid var ama en önemlisi 3,5 farad kapasitör var.akümde 3 senelik en ufak birtitreme yadagece farlarda kesilme yapma olmuyor senin sorunun büyük ihtimal aküdendir ölçtür derim hem ses sistemi açıkken hem kapalıyken ölçtür sorun nerde o zaman çıkar
bazen aküyü yenilemek de yeterli olmuyor, kapasitör almak çok daha iiyi bir çözüm. 1 farad yeterli gelecektir.
aküm sıfır arkadaşlar.dediğim gibi farlarda kısılmada olmuyor.düşük devirde kullanırken(1000-1200 devir) motor kasıyor.arkadaştan ödünç kapasitör alıp deniyeceğim bakalım sonuç ne olacak... yorumlarınız için teşekkür.