Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ses Sistemi Problemi

'İ20 Forum - Club' forumunda ozdemir86 tarafından 14 Ocak 2016 tarihinde açılan konu

1. ozdemir86

ozdemir86 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    ali özdemir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Selam arkadaslar,

Bugun birkac gun aradan sonra aracimi tekrar kullanmak icin calistirdigimda aracin hoparlorlerinden ses gelmedi. Ne radyoda ne bluetooth ne de navigasyon sesli yonlendirmede hicbir sekilde ses alamadim, ekran calisiyor ayarlar duzgun ses acik ama gelmiyor. birkac defa stop edip tekrar calistirdim multimedia ekrani kapatip actim ama nafile. Ses ayarlarina baktim problem yok. Misafirlik donusu tekrar aracimi calistirdigimda hata duzeldi. O yuzden hoparlor veya kablo soket baglantilarinda bi hata oldugunu dusunmuyorum.

Basina boyle bisey gelen var mi? Neden yapmis olabilir? Son kullanimimdan sonra stop halinde bi yarim saat radyoyla ugrasmistim biraz akuyu bosaltmis oldugum icin olabilir mi?

2. ozdemir86

ozdemir86 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    ali özdemir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    dün aracımı servise götürdüm arkadaşlar. navigasyonu söküp kendi servisine gönderdiler. 10 güne kadar bilgi gelecek.

ayrıca sağ aynanın açılırken ses yapması ve gösterge (devir, hız) panelinin önündeki mika parçada çatlama problemi vardı.

aynayı düzelttiler gres falan yaptılar. gösterge paneli için yedek parça siparişi verdiler. benzer problem yaşayan arkadaşlar olursa bilgisi olsun en azından.

metin6868 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş