Benim araçta (97 sonata) orjinal cd kasetçalar takılı ben fm transmatter kullanıyorum.Nedense araç çalışırkenki ses kalitesiyle stop halindeki ses kalitesi bana farklı gibi geldi.(stop halindeyken daha iyi)Bu neden olabilir?
elektrik aksamı yani akü ile alakalıdır.araç çalışırken daha fazla elektriğe ihtiyaç duyar büyük ihtimalle akünüz zayıflamıştır yada amper değeri az geliyordur.araç stop halinde iken diğer elektronik aksamlar çalışmadığı için akü sadece müzik sistemini beslediği için ses farklı geliyordur. iyi forumlar.
fm transmatter dediginiz şu çakmalıga takılan şey ise o her araçta belli bi kalitede çalıyo benim eradada sizinki gibi çalıyodu çakmaklıktan çıkardım direk usb kablosuyla teybe bagladım şimdi cd den çalar gibi çalıyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim.Aküyü değiştirmek dışında... Akü daha yeni sayılır.1 senelik akü.Araç lpgli olduğu için amperi biraz yüksek takmamı önermişlerdi.Bende öyle yapmıştım.Yanlız farlar (sis farları dahil)birde iç havalandırma fanı açıkken araç rolantide sanki stop edecekmiş gibi çalışıyor.Herhangi birini kapatım mı düzeliyor.Bu da aküden mi kaynaklanıyor.