Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ses geliyor?

'Getz Forum - Club' forumunda evrimbayhan tarafından 15 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar ilk dün akşam başıma geldi.. araç daha 950 km.de motoru çalıştırdığımda çık çık ( tabi nasıl çıkartayım veya belirteyim çıkardığı sesi :) )diye bir ses geliyor gaza yüklendiğimde ses artyor az önce tekrar denedim yine aynı şey rolantide çalıştırdım 5 dk.falan ses kesilmedi gaza yüklendikçe ses artıyor.. bir fikri olan var mı acaba? biraz gidince ses kesilir mi? 1.30 da servisi arıcam ama.. ne bileyim hanikullanmak araca zarar verir mi acaba? bulunduğum yerde aracı kullanmıyorum şu an sadece günde 2 kere gölge konumuna göre yer değiştiriyorum 100 mt. falan gidip geliyorum
    Düzenleyen : evrimbayhan

2. orca2002

orca2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dizelmi benzinlimi

3. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    getz 1.4 yazıo resmin altında bu yüzden benzinli

4. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar sorun çözüldü böyle yaparsa endişe etmeyin... servisi aradım araç belli bir süre kullanılmadığı zaman bu yeni dohc motorlarda 2 sübab mı ne bişeyler oluyormuş tam anlamadım teknik konuştu böyle ses yaparmış, 2500 de 2-3 dakika çalıştır ses gider dedi zaten ben konuşurken 10 dk. rölantide çalışmıştı ses kesildi.. adam haftada en az yarım saat kullanın arabayı dedi yoksa böyle ses duyulurmuş..arcaı uzun süre kullanılmayınca böyle ses yapması normal.. merak etmiyoruz böyle olunca :)

5. fzthg80

fzthg80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    çok garip bir açıklama olmuş ama sorunu çözülmüşse adına sevindim

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bunun nedeni araçlarımızın sübap ayarlarının yağ basıncıyla yapılıyor olması. 2500 rpm 'deki yağ basıncı sübapların ayarlanması için gerekli. Devirsiz kullanıp motoruna zarar veren arkadaşlara duyrulur.

Bu Sayfayı Paylaş