Bu kadar kötü müsteriye ılgı alaka olamaz aracıma on kaput tarafından park halındeyken vurup gıtmsler bende servıse goturdum aracı yaptırmak ıcın aracın cok az bı sekılde kaputu yukarıya dogru bombe yapmıstı ve sag farım kırılmıstı butun olay bu bunun ıcın kaput degstrmeye kalktılar 1100 lıra maalıyet ustanın baktıgı sure 2dk yı gecmez ve 60 lıra expertız parası werdım fıyatı babama söylemek ıcın babamı aradım sonra babam servısı aramıs 1100 lıralık ne war aracta dıye en fazla 2 3 cekıcle duzeltılcek bır ıslem var demıs servıste musterıyle konusan arkadasta o kadar cok bılıyorsanız gelın sız sallayın demıs böyle bı seyı daha once hıc yasamamıstım Servisin kalitesinin bu kadar yuksek oldugunu bılmıyordum
eskişehirdeki servisin kalitesi yerlerde sürünüyor, berbat, fiyatları da çok fazla. ben illa servise gideceksem üşenmiyorum, sırf para kazanmasınlar diye ankaraya gidiyorum. ancak servisin kaput değiştirmek istemesi normal, servis o tip yamukları düzeltmiyor.
git emko sanayiye dünya kadar yer var, orada sen ne istersen yaparlar, hem de fiyatı da uygun olur, kaskon varsa kasko ile çalışanlar da var. ılgaz oto, vw özel servisi, her türlü kaporta boya da yapıyorlar. tavsiye ederim, kaputu değiştirmezsen daha iyi olur bence.