Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

servısın fıyat abartması

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda bozbey_26 tarafından 24 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. bozbey_26

bozbey_26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    slm herkese eramla subat 27de benzınlıkte pompanın yanındakı demıre sag kapının altını surtum hafıf goctu dolayısıyla ıkıtellıdekı asıyan servısıne gıttım ucretlı yaptıracagımı soledım sadece kapı altı duzelıp boyanacaktı bana 170 lıra fıyat verdıler duzeltılıp boyanmasına nasıl olsa kaskonuz bozulmus cebınızden cıkmasın kaskodan alalım dedım ıkıncı bır hasar gorunmesını ıstemedım aslında ama 170 lıra fazlada deıl sordum kaskodan yapınca fıyat fark edermı dıye yok en fazla 200 dedıler yaptırdım neyse aracı aldım ne fatura verdıler ne bısı ıkı gun once sorgulama yaptım bıde ne goreyım 497 lıra almıslar kaskodan az once gıttım servıse nasıl olur dedım mazaretı hem cıldırttı sızı fazla zora sokmamak ıcın 170 lıra boya parası alıcaktım kasko olunca ıs deıstı eksperde baktı zaten dedı o yuzden fıyat o cıktı ıyıde sordum kaskoda fıyat cok farkedermı dıye yok dedınız bılsem bole olacagını cebımden yaptırırım hasarlarım artmazdı yok bısı olmaz dıyorlar bıde su ıse bak sızce bu durum normal mı yoksa anormal mı servıs muduruyle yarım saat konustuk bı orta yol bulamadık suclu servıs mı eksper mı yoksa onlara ınanan bendemı
    fıyatlarıda yazıyorum
    kapı cıtası 25
    kaporta ıscılıgı 100
    boya ıscılıgı 180
    trım 40 lıra
    herkesten bır fıkır beklıyorum arkadaslar

2. Misafir

Misafir Guest

Sizin sadece hasarsızlık indiriminiz etkilenir başka bişi olmaz'ki zaten daha önceden bozulmuş....takmayın bunları kafanıza, ne yazarlarsa yazsınlar, ben aracı perte çıkarmak için eline çekiç alıp motora girişenleri bile gördüm gözümle, içiniz rahat olsun...siz aracınız istediğiniz gibi olmuş'mu ona bakın...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. bozbey_26

bozbey_26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ya abı hasarsızlık bozulmus dıyede bu kadarda olmaz kı dusunsene yarın satmaya kalksan aracta 1 kazamı goze batar 3/5 kazamı adamlarların dını ımanı para olmus cebınden yaptırcaktım bunlara uydum pısman oldum yarın bıgun kapı altı boyandı desem 500 lıraya kım ınanırhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif hanı 170 olsa tmm ınandırırdıkhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

4. Misafir

Misafir Guest

Elinde belge var, gerekirse gösterirsin...dedim ya sen araban olmuş'mu ona bak, dert etme böyle şeyleri...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun.daha tanıyamamışsın bu piyaSAYI.
    bi içine gir.gör bak daha neler var.bu başına gelen anlatılmaz kadar küçük gelir.sen bigün arabanın farı kırılsın hunkoya yada tuna plazaya git.bak nasıl 8milyar masrafla çıkarsın.hemde arabayı full boyalı olarak alırsın.

6. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    servislerin geçim politikası bu alışmak gerek..

7. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Sigorta firması mutlu, expert mutlu, servis mutlu, siz de mutlu olun bence. Vara arabası hasarlı es dost onların da arabasına vurdum die tutanak tututp onlarıda aradan cıkartsaydınız keske. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Ben öyle iş yapanları biliyorum. Adamın minibusu ya da otobusu var. Tanıdık es dostun arabası yaptırılacaksa bir tutanak tutuyorlar. geri geri giderken arabaya vurdum diye. Sonra kaskodan arabasını yaptıracaklar tanıdık servise gidip yuksek fiyat cıkartıp arabasına jant taktırabiliyor. Eskiden yuksek fiyat cıkartmak daha kolaydı, simdi zormus. Fakat yetkili servisler daima kasko oldugunda yuksek fiyat cıkartırıyor!!

8. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    herkes mutlu ama sigoortayı yaptıran mutlu değil,
    artan masraflar primlerin her geçen sene yükselmesine neden oluyor,

ayrıca 200lira yerine 500lira fatura edilmesi seneye kaskoonuzun fiyatının daha çok yükselmesi demek, hatta abartırsanız kasko yapmazlar bile https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

9. bozbey_26

bozbey_26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    herkes mutlu ama bı bız mutlu deılız seneye kasko fıyatı artacak aracı satarken hasarları yuksek gorunecek buna ragmen bıde ıyı yapsalar boyayıp olece bırakmıslar ınsan barı pasta cıla atardı boyada farkta cabası anlasılıyor boyandıgı valla onu bunu bılmem en ıyısı dısarda yaptırmakmıs servıs gıbı deıller ALLAH korkuları var:)

10. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Arkadaşlar. durum aynen böyle........
    Benimde sanayide 150 tl ye yapararız dedikleri tampon sürtmesine 400 küsür fatura çıkarmışlar.

Birde kaskonuzu bozduğunuz anda ister 150 tl olsun , ister 15,000 tl olsun farketmiyormuş........

11. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Seneye kasko fiyatınız artmayacak! https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Anladıgım kadarıyla sizin indiriminiz zaten yok. İndirim hakkınız olsaydı bir tek o hakkınızı kaybedecektiniz. Ayrıca, seneye aracın degeri dusecegi için kasko fiyatınız dusecek.

İsterseniz, kaskonuzu yaptırdıgınız firmayı arayıp sorabilirsiniz. Bizim kasko da trafik sigortası da aksigortaya yaptırıldı. Agustosda sigortalar doluyor. %30 indirim yapacaklarını söylediler, kazasızlık indirimi olarak. Aracta suanda 4 tane vuruk-göcuk var. Servis 800kusur tl tutar dedi. Sanayide ise tanıdık usta boyayı benden olmak kaydıyla 350 tl yaparım dedi. İsimdeki ses kakoyu bozdurma nasıl olsa daha cok vururlar araca diyor. Mantıgımın sesi, diyorki aracı satacagın zaman kaskodan yaptır. Ozmana kadar indirimli kaskodan faydalan. satmadan önce indirimini bozdur diyor mantıgım. Nese, iste kaskonuz seneye artmayacak. Aksine, arac deger kaybettigi için kasko bedeliniz dusecek. Kazasızlık indirimi olsa dahada dusecekti.

12. hanas

hanas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Benim önceki aracımda(Palio) sağ çamurlukta 1-2 karışlık göçme ve tamponda ezilme vardı. Sanayide kaportacı parça değiştirmeden 250-300 e yaparız dedi. servise gittim 500 dediler. Kasko işlerini biz hallederiz sizi uğraştırmayız dediler. Tamam deyip servise verdim. Aracı almaya gittiğimde 1250 tlfatura çıkardılar.Tampon ve çamurluk değişmiş, hasarsız olan kaput boyanmış. 6 ay sonra da boyanan yerlerin boyası attı. İşçilik berbattı yani. Çok insafsız bu servisler.

13. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    her serviste bu işlere bakan uzmanlar (çakallar) var sanırım, herkes dertli anlaşılan, sanki kaskodan bedava yapıyorlar, insan parasıyla rezil ooluyor valla
    sigorta firmalarının zarar etmemesi için bu işe bi el atması lazım

14. Misafir

Misafir Guest

Ben de onu dedim ya...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    ilk sene anadooludan 650tl ya yaptırdığım full kaskoya 2. sene %30-35 gibi hasarsızlık indirimim olduğu halde 630 lira gibi bi teklif geldi
    hem hasarsızlık var hem aracın değeri düştü ama fiyat neden düşmüyoo??
    bence boşuna umutlanmayın, sigorta şirketleri onu ayarlıyor

16. Misafir

Misafir Guest

Coşkun, her sene zam geliyor 2 - 3 defa, içinde olduğum için biliyorum, eğer o indirimler olmasa var'ya, çıkan rakamlara şaşırırsın...yani indirim olsa bile zamlar neticesinde yine aynı rakamı yakalıyorlar...

17. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Demissinde okumamıslar sanırım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

18. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Aynen ya. Fakat fiyatlar sadece istanbul vb sehirlerde artıyor.

Turkiye genelinde artıs fazla değil. Daha dogrusu kucuk illerde değil. Plakayı turkiyede en az kaza yapılan sehre kayıt edilirse, hazarsızlık indirimi epey etkili oluyor. Halamlar memlketten arac aldı. Burda kaskosu 1300tl, ama plakayı istanbula kayıt ettirmediler ve 850 tl kasko ödediler ilk sene. ikinci sene hasarsızlık indirimi ile 650 tl ödediler. Polisin sürekli durdurması sebebi ile enişte plakayı ist subeye kayıt ettirdi suanda kasko 900tl gibi birsey.

19. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    yaptıgınız kaza basına, hasarın miktarına göre bir sonraki kasko bedeliniz değişiyor..

20. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Bence hayır....
    Yukarıdada yazmıştım. Geçen yıl kasko yaptırdığım fiba sigortanın yetkilisi, indiriminiz bozulursa miktar önemli değil demişti. İster 150 tl lik hasarı yaptırın..
    ister 15,000 tl lik farketmez demişti..

Bu Sayfayı Paylaş