Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

servis

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda cumulus tarafından 28 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. cumulus

cumulus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar
    ben 2 yılı aşkın zamandır era kullanıyorum
    hiç bir bakımını aksatmadan yaptırdım
    shell yakıt kullanıyorum
    belgeli olarak her aldığım yakıtın faturası bende duruyor
    şimdi yaklaşık 2 ay önce arabam sabahları duman atarak çalışmaya başladı
    servise gittim
    enjektör dediler garanti dışı dediler
    neyse söktürdük bakıldı enjektör değil
    valf o zaman dediler buda garanti dışı dendi onuda temizlettik daha kötü oldu
    eğer böyle bir durum başından geçen varsa bana yazsın bende gidip servistekilere anlatayım
    yoksa bunlar bu arabayı çalışamaz hale getirecekler
    sanırım bizim burada bu işi bilen servis yok
    haa bu arada müşteri hizmetlerinden ilgilenencek biri yok
    onlara ulaşmak için işi gücü bırakıp sabahtan akşama kadar aramak lazım yoksa kimseden cevap alamzsınız
    başından butür olay geçmiş biri varsa yada işi iyi bilen bir servis elemanı varsa bana yada trabzondaki servislere durumu anlatırsa belki araba yapılabilir....

2. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam öncelikle geçmiş olsun. Servis konusunda mağdur olanlardan birisin sen. Aramıza hoşgeldinhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif. Sorununle ilgili tam bir tahminim yok fakat müşteri hizmetlerine ulaşmal istiyorsan 0216 571 63 63 nolu telefonu ara. Operatöre bağlan ve telefonu açacak bayana kızgın bir sesle "Beni santral ger çevirmeyecek şekilde acilen Asuman Hanım'a bağlar mısınız" diye bir çıkış. İlki olmaz ama ikinci aramanda garanti ulaşırsın(Tecrübeyle sabittir). Yoksa 1 ay boyunca ulaşman imkansızhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif. Ayrıca servisinde bayağı iyiymiş valla. Garanti kapsamında olan ne varmış bi sorsaydın keşke...

3. Misafir

Misafir Guest

Bende 9 yıldır Hyundai kullanıcısı olarak çok kızgınım Hyundai ye. Türkiye Hyundai nin yönetimi değişmedikçe bu böylece sürer gider. Bende arıza yapan 2008 model aracım için parça bulamadıklarından bayram tatilini araçsız geçirmek zorundayım. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Müşteri danışma hattı tatilde. Normal günlerde de zaten ulaşılamıyor. Sorun çıkarmasın diye 28.300 ytl ödeyerek satın aldığımız araç arıza nedeniyle servisten çıkamadı. Bunun kabul edilir bir yanı olduğunu söyleyen yazan beri gelsin.
    Başka markadan örnek vermeyin sakın arkadaşlar. Beni, benim aracım ilgilendiriyor.

4. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya servisler yedek parça stoğu bulundurmak zorundadırlar her zaman. raven şu an açıkmı bilmiyorum ama maslak servisine sordun mu? Yada aracın hangi serviste şu anda... Ha bu arada. Mail atıp kendini zahmete sokma boşuna. Dikkate almıyor merkez...

Bu Sayfayı Paylaş