herkeze meraba.. aracımız 75 bin Km yi geçti fakat hala göstergede bakım işareti çıkmadı neden acaba ?? aracımız garanti kapsamında yarın bakıma gitcek ama bu göstergede anahtar tarzında bi işaret çıkması gerekmezmiydi ?
Ben daha önce servis zamanında ısık yanıdıgını duymadım. Servis ısıgı, arıza ısıgı olmasın? Arıza yaptıgında yanan ısık?
servis ışığı diye birşey yok bildiğim kadarıyla hiç bir arabada ne gördüm nede duydum başka birşeyi kastediyorsun heralde o anahtar ışığı ancak birşeyler bittiği yada yetersi kaldığı zaman yanıcaktır.
hyundai de bahsettiğiniz olay yok..aslında basit bişey aracın bakım km aralıkları neyse örneğin 15.000km ise bu km yi servis yukluyor ve siz km yaptıkca bu 15.000km düşüyor sonucunda 15.000km sıfıra düşünce bir ışık yakıyor..
öyle birşey biliyorum ama arkadaşın dediği hiç sevise araç gitmemiş bende fabrika çıkışlı hiç bilmiyorum
emre kardesim yanlış anlamışsın araba servis bakılmı garanti kapsamında bizdeyken ilk defa bakıma girecek.. skoda'da var böyle özellik bakım geldiğinde kendisi uyarı veriyor.
Fiat dobloda gördüm o lambayı. Belirli kmlerde Servis Zamanınız Geldi gibi bir lamba yanıyor. Serviste bunu söndürüyorlar sonra.
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Opel ve Vw lerde var insp ışığı ya da tamir anahtarı şeklinde çıkar.İnspection Işığı yani servise gir anlamında.Hyundai de var mı bilmem çünkü yeni aldım aracımı.