Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

servis sonrası görüşlerim

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda kankiii tarafından 19 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

1. kankiii

kankiii Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    99
    Ad Soyad:
    oğuzhan
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD

2011 model huyundai elantra aracımı 16.08.2014 tarihinde Samsunda Kamer otomotive yıllık bakımı için götürdüm. fatura tutarı ve yapılan işlemler yukarıda görüldüğü gibi yorumu size bırakıyorum.
    Benim asıl sorunum, servise teslim ederken aracımla ilgili bazı şikayetlerde bulundum maddeler halinde servis sorumlusuna verdim. nedir bu maddeler derseniz ;

1- direksiyon simidi derisi pul pul soyuldu
    2-direksiyondan tıkırtı geliyor ve sert
    3-aracın arka kısmının savurması
    4 -arka bagaj plastiğinin yapış yapış olması
    bu şikayetler doğrultusunda garanti kapsamında aynı gün tıkırtı burcu değişmiş ve direksiyon sertliği için yeni yazılım atılmış, nasıl yazılım attılar bilmiyorum ancak aynı sertlik devam ediyor tıkırtıya gelince değişen bir şey yok aynı ses devam kasislerden geçince bariz hissediliyor. Deri kısmının soyulması ile ilgili yeni direksiyon sipariş edilecekmiş. Aracın savurması ile ilgili olarak amortisör ve helezon yayların değişimi, aynı şekilde arka bagaj üstü plastiğin değişimi Hyundai assan genel merkezden gelecek olan karara bağlı diyorlar bakalım ne karar çıkacak hep beraber göreceğiz.
    Benim düşüncelerim,
    2011 yılında Türkiye de satışa sunulan o gün bugün kullanan ve yakından takip eden birisi olarak huyundai elantrayı çok iyi tanırım. bu araçların deri direksiyon simidindeki soyulmalar arka plastiğin yapış yapış olması arkayı savurması direksiyondan gelen tıkırtı gibi sorunlar bu aracın kronik sorunlarıdır. Ancak servise bu sorunları bildirdiğimizde sanki ilk defa bu hatalarla karşılaşıyorlarmış gibi davranmaları da manidardır.2011 model elantrası olupta yada 2012 fark etmez direksiyonu soyulmayan var mı ?:)

2. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    2011 mode plus elantra sahibiyim. araç 27bin kmde. geçen sene içerisinde garantiden; arka cam önü plastiği (yazın sıcaktan yapış yapış olmasından dolayı), direksiyon tıkırtı burcu (alttan bozuk yollarda tıkırtı gelmesinden dolayı), dört amörtisör ve yay (hafif tümsek ve çukurlardan geçerken arka tarafın savrulma hisssinden dolayı) değişti. direksiyonla ilgili olarak yeni yazılım atıldı.
    benim direksiyon deri olmadığından soyulma durumunu tam bilmiyorum, ama garantiden değiştiren arkadaşlar var.
    ankarada ata Hyundai bu sorunlarla ilgili gidildiğinde, aracı kendileride test ettikten sonra hiç sorun çıkarmadan garantiden değiştiriyorlar. Ellerinde olmayan parça varsa (amörtisör,yay) sipariş geçip daha sonra gelince değiştiriyorlar.

3. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Ataya giden arkadaşlar dikkat etsinler, kapınıza çizgi halinde imzalarını (!) kazıyabilirler. Sonrada bizim yaptığımızı ispatlayamazsın diyerek size yalancı derler. Kamera kayıtlarına bakalım dersiniz olmaz derler vsvsvs. Dostane uyarımdır.

kiario63 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş