Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Servis kalitesi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda zambak tarafından 19 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. zambak

zambak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    HYUNDAİ ASSAN NEREDE?
    Merhaba,
    Anketlerde servis kalitesikötü görünüyor. En az bir yıldır böyle ve Hyundai Assan yetkilileri bu konuda müşterilerini memnun edici bir açıklama yapmadılar. Bu sizce normal mi? Benim başımdan geçen sene geçen olay: Era 1.6 sty otm. aracımla kaza yaptım. Ön tampon düştü, farın kenarı hafif deforme oldu. Aracım servise çekildi ve bana sormadan sağ-sol çamurluk ve tampon hemen değişti!. Nasılsa kaskodan! Fakat aracım bir aydan fazla parça bekledi. Beklenen parça tüm elektrik sistemi! Böyle küçük bir hasarda niçin değişmesi gerektiği ise meçhul. Parça serviste ve Türkiyede yok! Tayvandan beklendi! Geldi gelecek tam 55 gün sonra aracı teslim ediyorlar. Tüketici mahkemesine gideceğim fakat aracın servis kaydı yok!!! Haydaaa buyur burdan yak. Niçin kayıt etmediniz? Cevap; abi daha iyi ya araştıran müşteriniz kazayı bilmemiş olur!?! Aracın değişecek parçası veya yapılacak işlemler için bana niçin haber vermediniz? Cevap yok. Hyundai Assan'ı defalarca aradım. Noterden protestolu yazı gönderdim vs. Ancak HYUNDAİ ASSAN MÜŞTERİSİNİ MUHATAP ALMADI. Hiçbir açıklama yapmadı ve e-postama cevap bile vermedi. Türkiye yetkilisininin (yabancı olmalı) e-postasını veya telefonunu bilen insanlık namına lütfen bildirsin. Çok teşekkürler.

Mustafa Taşçı
    5307465399

2. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    gecmiş olsun allah yardımcınız olsun gercekten zor bi durum bence servisin adını burda paylasmalısınızki sizin basınıza gelenler baskasının basına gelmesinn

3. zambak

zambak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ediyorum.
    Servis: Meteler, Rize. Müşteri memnuniyeti serviste başlayıp bitmemeli. Müşteri güvenini hep birlikte duyarlı olmakla tesis edebiliriz. Sadece firmadan beklemekle olmaz. Bu site bir sosyal paylaşım sitesi değil. Bize sunulan hizmetlere odaklanarak insiyatifi ele almamız lazım. Ne istediğimizi bir şekilde Hyundai Assan'a anlatabilmemiz önemli. Bu konuda tüm müşterilerin duyarlı olmasını temenni ediyor, kazasız ve keyifli yolculuklar temenni ediyorum. Saygılar.

4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    geçmiş olsun..ne yazıkki bu gibi durumlar Hyundai nin servislerinde oldukca fazla..işin kötü tarafıda assan'ın müşterisinin arkasında durmaması..

müşteri hizmetlerindeki bayanlarıda boşuna koymuşlar oraya sadece telefon faturanız kabarır..ben telefondaki bayana "sizi oraya niye koydular kazandıgınız para haramdır" dedim hiçbişey diyemedi..

5. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bence dava açın..kasko belgeleri sizin kaza yaptığınız tarihi gösterecektir... şahitler ile iddianızı sağlamlaştırabilirsiniz... tüm elektrik sistemi neden değişir anlamak zor... çok zor...

6. zambak

zambak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bayanların müşteri memnuniyetine katkısı tartışılır tabii fakat firmanın vizyonunu (beden dilini kullanarak) akılda kalıcı bir şekilde sundukları da kesin (en azından böyle düşünüldüğü anlaşılıyor). Bu şekilde müşteri memnuniyetinin sezgiselyolla kazanılması sadece bize mahsus değil. Ancak müşteri olarak fazla hoşgörülüyuz. Firmalar da bunu kullanıyor açıkçası.

7. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    şöyle söyliyim adamlar işlerinde profesyonel her türlü çakallığı ögrenmişler herseyi kılıfına uygun yapıyorlar bu durumda müşterininde kendini haklı çıkaracak bir delili olmuyor..ben bir yıl ugrastım lanet Gör-Tan ile ama başa çıkamadım tek yapabildiğim şey servise Gör-Tan'a gitmemek ve hangi Hyundai kullanıcısı görsem durumu anlatıp oraya gtmemelerini saglamak oldu..

Hyundai bu durumda kısa vadede kar saglıyor ama uzun vadede hiçde parlakgörünmüyor kendine çeki düzen vermedikce..

8. zambak

zambak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu olay 2009 Mayıs ayında oldu. Tüketici heyeti ticaret mahkemesine gönderdi. Orası teknik inceleme (Üniversiteden) talep ediyor. İş bürokrasiye takıldı. Maddi bir kaybım olmadığından açıkçası yıllık iznimi bu işe harcayıp üzerine gitmedim. Fakat yanlış yaptığımın farkındayım.

9. zambak

zambak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben de herkese aynı tavsiyeyi ediyorum. İşin aslı ürüne kullanım süresi boyunca tam müşteri memnuniyetini sağlamada. Sonuç olarak ilk fırsatta Hyundai'den kurtulup (bosch gibi) müşteri memnuniyetini sağlayan markalara yöneleceğim.

10. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ben bazen düşünüyorumda; biz küçücük bir esnaftık bize bizim hatamız olmadıgı halde şikayetle gelen kişileri hiç eli boş göndermedik..şimdi bakıyorum koskoca Hyundai müşterilerinin küçücük sorunlarını bile çözmüyor..acaba bu seviyeye bu kadar sermayeyi insanların 3kuruşuna göz dikerek mi kazandı diye düşünüyor insan..

11. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkes şu olaya dikkat etsin.garantili olan birşey kanunen şöyledir.servise 1 yılda 3 defa aynı arıza.yada 6 defa farklı arızalardan gittiyse tüketici yenisini istemek yada ücret iadesi talep edebilmektedir.
    tüketici haklarıyla görüştüm servis kayıtları getir hemen başlatırız ve kazanırızda dediler.fakat servisler hep bunu yapıyor.buna lütfen dikkat edin.1.kez gidin diyinki frenler tutmuyor.aynen yazarlar fren problemi.
    2.kez gidin fren tutmuyor.bu sefer FRENLER KONTROL yazar.3.kez gidin fren bedalı kontrol hep farklı şeylerki 5.6 kez üst üste aynı sorun olmasın diye.
    ama ben 8 kez aynı ismi yazdırdım.frenler tutmuyor ses yapıyor diye.tam mahkemeye gidecem.adamlar baktı araba elden gidecek bana ulaştılar.sorunu halettiler.hemde balata diskler torpido amartisörler,motor kulakçıkları,aklınıza ne gelirse değiştirttim yenisiyle.yani haklı oldugun bildinmi peşini bırakma.taki kazanana kadar

12. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    inan benden kolye alıyor.1 ay sonra kopuyor kolyesi.ki kolye aşınarak kopuyor.garantili birşeyde değil.istersem hiçbirşey yapmamda.ama yenisini verip gönderiyorum.geri gelip gelmemesi önemli değil.HELAL PARA OLSUN BEDDUA ETMESİN DİYE

13. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu nasıl iş ama hata sendede var arkadaşım ben olsam aracı oradan almazdım sonuçda iş yapmadan önce size iş emri imzalatmaları lazımdı.ben servise gittimmi adamlar sormadan hiç bi iş yapmıyolarrr..
    yapılan işlemlerin nasıl kay kuydu olmazzz en kısa zamanda tüketci hakları mahkemesine başvurmanızı öneririm.....

14. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet herkez senin gibi değil malesefff tebrik ederim senii...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

15. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    zambak arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum. yaşadığın bu sıkıntıyı en kısa zamamnda çözmek senin elinde. ben de 20 gün önce eccent era 1.4 team otm. aldım. bundan önceki arabam lada vegaydı. birçoğunuz vegaların sıkıntılı araçlar olduğunu bilirsiniz. vegayı da sıfır almıştım. ilk bakımında servis çalışanları frenleri çok sıkı ayarlamıştı. el frenini indirmiş olmama rağmen balata kampanayı bırakmamış. yolda giderken doğal olarak balatalar yandı, yüksek ısıdan dolayı kampanada eğiklik oluştu. frene bastığımda aşırı titrme ve ses yapmaya başladı.servisle maceram böylelikle başlamış oldu. servisle kampanaların değişimi konusunda epey bier mücadele ettim. ancak onlar her defasında titremenin doğal olduğunu, balans sorunu olduğunu söyleyip geçiştirmeye çalıştılar. yani hata yaptıklarını kabul etmediler. bunun üzerine tüketici mahkemelerine dava açacağıma dair bir maili çelik motora gönderdim. tabi servis hakkında söylediklerim çelik motoru kızdıracak olacakki maili atmamdan tam 15 dakika sonra çelik motor yetkilileri beni aradı. sorunumun çözülmesi için en kısa zamanda aracı servise götürmemi önerdiler. sonuç olarak mahkeme tehtdi işe yaradı. senin onlarla fazla konuşmana gerek yok. herşeyin yasal bir yolu var. emin ol herşey kendiliğinden çözülür.

16. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bu konuda muzdarip olmayan yok gibi, memnun olanlar ise kisisel iliskileri sayesinde iyi hizmet alabiliyorlar. Oysa ki bu isin esnaf muhabbetinden cikarilip kurumsallasmasi lazim, herkes kosulsuz esit ve iyi hizmet alabilmeli, sadece selam soyleyenler degil. Servisler, Turkiye'deki hak arama konusundaki yasal prosedurun hantalligini istismar ediyorlar. Isin ilginc yani; Hyundai Assan sanki bu milleti hic tanimiyor gibi bu konuda onlem almamakta direniyor. Ancak artik bumillet uyandi; Hyundai'i birinci yaptigi gibi sonuncu da yapar.

Bir sozum de servislere olacak: Hasari sisirip sigortadan haram para koparmakla hem primleri yukseltip bizim hakkimiza giriyorlar, hem de kendi ayaklarina sikiyorlar. Halbuki sigorta sirketleri yasayamazsa kendileri de yasayamayacak.

Baska bir baslikta da belirttim, 5 yil ucretsiz bakim vaad eden serviste hasarim giderildi ama sorunlar yasadim, hala yasiyorum. Bu durumda, bu kampanyadan istifade ederek aracimi yenileyip Hyundai'ye devam etme kararimdan vazgecmis bulunuyorum.

Bu Sayfayı Paylaş