Selamun aleyküm , aracım i30 2010 kasa ara ara 3000 deviri geçmiyor kontağı kapatıp açınca düzeliyor bunun için gitmeyi düşünüyorum extra ön takım arka takım baktırmak istiyorum fiyat ne çıkarırlar ?
Hocam bunun için hyundainin sitesinde periyodik bakım ücretlerini görebilirsiniz. Ama sizinki özel bir durum olduğu için , bir yetkili servisi arayıp , detaylı parça ve işçilik tutarlarını öğrenebilirsiniz. Bu arada kararınızı verirseniz gerekli parçaları da sipariş edip geldiği zaman çağırırlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim daha önce böyle birşey başınıza geldimi ne gibi arıza açar başıma bi bilginiz varmı acaba dışarda saniyede de baktırmak istemiyorum tanıdıkta olmayınca.
Hocam usta arkadaşlardan mutlaka bir yorum gelecektir beklerseniz. Daha önce başıma hiç bir arabamda gelmedi. @MSC , @ai_torcuk Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
I30larin alt takımı sorunlu detaylı alt takım kontrolünde masraf açar size arıza için kontrol edilmesi gerekiyor
Araç dizel galiba. Araç kendini korumaya alıyor olabilir. İlk olarak bilgisayara bağlayıp hata kodlarına baktırın.
Evet araç dizel genelde arabayı sabah ilk defa çalıştırdığım zamanlar yapıyor kotağı kapatıp tekrar çalıştırdığım zaman düzeliyor , turbodan şüphelendim turbocuya gittim arıza ışığı yakmadan bilgisayara bağlarsan arıza gözükmez dedi saçma geldi söylediği.
Geçenlerde ön takım yaptırdım serviste paylaştım . https://www.hyundaiclubtr.com/konu/...ve-motor-takozu-degisimi-ve-uecretleri.53174/ Pahalı falan amma 19 yıllık arabaya da değdi ön taraf gezinme yapıyormuş
ön takım için: iyi bir rot balansçıya gidin ve arıza tespiti yaptırmak istediğinizi söyleyin. bütün alt takımı kontrol edip size değişmesi gereken parçaları bir kağıda yazıp verirler. bu listeyle herhangi bir servise gidip fiyat alabilirsiniz. arıza tespit için küçük bir ücret alırlar(100-200) aracın 3000 devri geçmemesi motorunda bir arıza olduğunu gösterir. motorunuz kendisini korumaya alıyor. motordaki bir sensör arızası da olabilir. yakıt sisteminde de bir arıza olabilir. iyi bir motor ustası arıza kontrolü yapmalı. bu durumda da buradan bir arıza masrafı yazmamız mümkün değil. motora bakılmalı, varsa kaydedilmiş arıza kodları okunmalı.