Merhabalar arkadaşlar bu sabah arabayı servise bıraktım muayene öncesi genel bi bakım yapılacak ayarlar falan . bazı sorunlarda vardı . geri vites müşiri değişecek karter koruma plastikleri değişecek far kolu değişecek (uzunlar yanmıyordu) geri vitese zor geçiyor du ona bakılacak . frenden ses geliyordu ona bakılacak . şimdilik 350 lira masraf çıkardılar sizce nasıl fiyat . aracı bursada süzgün otoya bıraktım bakalım servisi nasıl ilk defa götürdüm hyundai özel servisi diye sigorta şirketleriyle falanda anlaşmalıymış iyidir diye oraya götürdüm ama bakalım ne gelcek başımıza
geri vitesi müşiri:30 tl fren balatası:27 tl far sinyal silecek kolu takımı:110 tl bunlar 1. kalite yan sanayi fiyatları toplayınca sana verdikleri fiyatın yüksekliği ortaya çıkıyor bence biraz daha araştır istersen.
far kolu 135 lira orjinal ile değişecek karter koruma plastikleri 25 *2 =50 lirada o tutuyor.90 lirada işcilik yazdı. dediğin gibi yan sanayiler daha ucuzada vardı sordum . manifoltta kaçak olduğunu söylemişti orjinal servisteki usta check up yaptırdığımda .onada bakıcaklar yukarıda yazmayı unutmuşum . Düzenleyen : mumins
yan sanayi ürünler 1 sene sonra gidiyor benden söylemesi... ayrıca fren balatalarını kesinlikle orjinal alın derim...fren balatası,triger kayışı falan bunlar önemli Düzenleyen : azman
sana katılıyorum orjinalin yerini tutmaz elbette.Yalnız artık uyanık bazı servisler orjinal diye yan sanayi ürünleri takıyorlar.Dikkat etmek lazım.