Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

servis dikkat

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda belive2 tarafından 9 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai servisleri hep böyle acemimi ? 2 hafta önce yıllık bakım için servise gittim. ön camla ön konsolun birleşimdeki fitil hafif dışarı çıkmıştı bunu yerine takmalarını söyledim. neyse arabamı servisten çıkardım eve gittim ne göreyim benim takın dediğim fitili adamlar çıkarıp atmışlar yerinde yeller esiyor. sonra gittim servise bu nedirdiye. açıklama biz size söylemeyi unutmuşuz arkadaşlar fabrikya sipariş veriyorlar 3 gün sonra takarız. dediler iyi dedim

3 gün sonra gittim sizin parça kargo ile yeni geldi daha açılmadı dendi
    cuma gelirseniz hemen takarız dediler. sonra cumagünü geldi. neyapsalar beğenirsiniz randevuma yarımsaat kala beni aradılar sizin iş uzun süreceği için yarın sabah erken gelin dediler. ben tabi öfkelendim. bu nebiçim biriştir .birde önemli birşey değil .camal ön konsol arasınadki yer. sonra gitim servise yetkili biriyle görüşeyim dedim. sonra herşeyi anlattım tabi biraz öfkeli birşekilde. sonra dediler sizin eliniz ne zaman boşsa ozaman gelin hallederiz. neyse ii ozaman dedim 1 hafta sonra gittim. parçayı taksınlar diye. 1-2 sat sonra arabayı verdiler ne göreyim uyduruk bir sündger gibi şeyi takmışlar bu ne dir dedim servise biz bütün hepsine bu takıyoruz dediler. metresidolarla satılıyor bunu. hani fabrikadan geliyordu ne oldu bizim parçaya yok kendi ellerindekini takmışlar . tabi memnuniyetsiz bir şekilde ayrıldım faturada kesmediler.
    yani anlıyacağınız hyundai güzel ama bu servisleri pek memnun etmiyor. işten anlamayan kişiler yüzünden arabamı satmayı bile düşündüm daha 1 sene bile olmamıştı alalı.
    Düzenleyen : belive2

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hangi servis bu isminide yazın bence

3. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    unutmadan yapılan işten önceki ön kolsolun yeri daha iyi görünüyordu.şimdi konulan parçayı gördükçe canım sıkılıyor ,zaten uyduruk bişey yapıştırıvermişler.

4. cigsar

cigsar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Volkan Çığşar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hyundai servislerinin müsteriye yaklaşımı ve müşteri memnuniyetine gösterdiği özen diğer markalara göre çok düşük kalıyor.
    Ancak tanıdığınız olacak ta o zaman biraz ilgi gösteriyorlar yoksa devlet memuru zihniyetinden biraz hallice yaklaşımları.

Belki de servislerdeki çalışan memnuniyeti düşük de ondan böyle yapıyor olabilirler.

5. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    birdah o servise gitmem . birde elit servisi bunu yapan. valla bundan başka hiç bir sorunu olmayan aracımda soğudum. üstelik aracımıda onların bayisinden aldım.

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hyundainin ürünleri iyi ama hizmet konusunda sıkıntılar var,
    aslında bu durum assandan kaynaklanıyor, şu servis ve bayiler iyi denetlense, şikayetler toplanıp takip edilse, çok değil 6 ayda ciddi bir ilerleme kaydedilir bence

7. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    merkezi arayıp şikayet edince çok güzel ilgileniyorlar eğer haklıysanız tabi.. fitil konusunda ise benmde sünger gibi bir şey ama kötü durmuyor belkide montajı düzgün yapamamışlardır...

8. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    adamlar hiç dokunmasa eski hali daha güzeldi.taktıklkarı yer resmen sırıtıyor eskisi katkat güzeldibenim canımı sıkan bana sorulmadan parçayı kopartıp çıkarmaları . şindiki evlerde kullanılan kapı pencere bandını siyah olanı birde 2 hafta beklettiler ge git yordular hiç bir sebep yokken yalan söylediler parça gelecek diye zaten taktıkları ellerinde mevcutmuş.

9. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    eskisi gibi olmadıysa bence arayın assan ı servisin ismini istiyorlar sonra servis araıyor sizi neden aradınız hiç gerek yoktu bizi arasanızda olurdu diye gelin halledelim diye itiraz edin yeniden yapsınlar öyle iş mi olur, 2009 model araç sonuçta yazık günah...

10. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    işin aslı benim hiçbir güvenim kalmadı servise . dahada bozarlar ön göğüsü sökerler sonra kurtul gelen seslerden kurtulabilirsen. büyük bir sorun olmadıktan sonra gitmem servise. fabrika 3 gün sonra aradı anket için bende memnun kalmadığı belirtim sorularına. benim yazma sebebim başka arkadaşların başına gelmesin nedensiz yere canını sıkıyor insanın

11. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    haklısınız bakıma bile götürmek içimden gelmiyor benimde bir yerden sonra ne kadar rahatsız olsanızda katlanmak daha iyi... inş.arıza sorun çıkarmaz da uğraşmayız çözemiyorlar bakımdan bakım mecbur...

12. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 2005 ten beri hyundai kullanıyorum.siz gelin bana söyleyin neler yaşadınız diye.sizinki bunun yanında bir hiç.benim arabanın bakımında fren hidroliği doldurmayıp yan sanayi balata taktılar kaza yaptım onunla.kazadan sonra aynı servis kaskodan değiştirdiği tüm parçaları yine yan sanayi kullandı.:)
    tabi sitedeki arkadaşlarla bir olup işin üstesinden çok şükür gelebildik.koreden tutun assana kadar başvurmadıgımız yol kalmadı.
    ensonunda arabanın parçalarını fren disklerini balatalarla birlikte amartisörleri yani ne dediysek hepsini değişştirdiler sıfırıyla.

böylece sorunum hal oldu.canınızı sıkan bi durum oldumu hakkınızı arıyacaksınız.bizde elimizden gelen tüm desteği veririz.

13. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen öyle bakımada garanti bozulmasın diye gidecem. eğer zamanım olursa konya ve ankaraya bakıma gidecem

14. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    valla kardeş ağzım açık kaldı okurken https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif
    bu kadarıda deli cesareti olsa gerek, pes yanii
    hem taktığın parçaya, yaptığın işe piyasanın 2 katı fiyat yazacaksın,
    hemde utanmadan yan sanayi takacaksın, gözünü toprak doyursun bölelerinin

15. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    valla başka servisleri bilememve o yüzden de yorum yapamam.ama geçen haftada bizim era yı götürdük servise 15 bin bakımı için Ordu-Kayahan'a. gerçekten ilgiden memnun kaldık.aracınıza işlem yapabilirken takip edebiliyorsunuz.bekleme odası vardı her yeri camla çevriliydi araca neler yaplıyor,ne gibi işlemler yapılıyor hemen yanından inceliyebiliyorsunuz.ve ayrıca aracımın dikiz aynası,tampon v.s gibi yerlerinde sürtmeden kaynaklananufak çizikler vardı.iyi bir ustalıkla faturaya yansıtmadan hallettiler memnun kaldık.

16. onur

onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar aslında en iyisi servise sokmamak,garanti kapsamı dışında kalır diyorlar,asıl soktuğumuz zaman araç bozulma riski artı korktuğum en büyük şey parça değiştirmeleri.Ben zaten yılda bir giriyorum ondada bosh servisine soktum mükemmel kalite ve işçilik inanın bizim araçlar zaten düzenli servis bakımları yapıldığı zaman arıza cıkarıcak bir araç değil,bende bu yüzden piyasadaki en kaliteli servislere sokmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum.Bizim araçlarımızdaki en büyük sorun zaten amontisör sorunu,onuda garantiden değişip aynısını ve hatta yan sanayisini takıyor eeeeeeee ne anladım bu işten ozaman ben kaendim en iyi amontisörü alıp taktırırım ömürlük olur.Ben servis sorununu bu şekilde çözdüm,hepinize tavsiye ederim.

17. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    ben servise ne zaman gitsem daha fazla zararla dönüyorum genelde.....bir defasında camdan ses geliyodu yağlama yaptılar...eve giderken ne göreyim arabanın içinden kapı kapalı olduğu halde dışarı görünüyor....kapının iskeletini bozmuşlar.....tekrar gittim bu nediye...nasıl yaptıklarını anlatmayım...

18. shadow-ca

shadow-ca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundaı 2009 yılında binek oto satışında türkiye lideri olarak kapattı bu demektirki hyundaı kendini kanıtlamış,satılan araç sayısına bakarsanız şikayet
    çok az buda normaldir ancak hizmeti hoşunuza gitmiyorsa servis değiştirmekte fayda var ayrıca her servis müşteri memnuniyetine önem verir
    problemi takip eder.saygılar.

19. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    malesef adamlar doymuşlar müşteriye umursamıyorlar. şikayete gelen müşteriyi diğer müşterilere ziyarete gelmiş diyorlar. ticari ahlak sıfır anlıyacağınız

20. Caner KIRNAK

Caner KIRNAK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    senelik bakıma ne kadar ödediniz ? araba kac binde?

Bu Sayfayı Paylaş