benzinli Arkadaşlar daha önceki dönemlerde Coşkun ÖZCAN isimli arkadaş konuyu açmış öncelikle ona teşekkür ediyorum. Benim asıl öğrenmek istediğim şu 2009 model Era 1.6 Benzinli aracım var şuanki km'si 36050. İstanbul Anadolu yakasındaki aracı aldığım yerdeki servisi aradım bakım randevusu almak için. Bana aracın 60 bin bakımının yapılacağını ve çoğu parçaların değişeceğini ve ortalama 900 tl'nin üstünde bir fiyat tutabileceğini söyledi. Malum bu ay sonu memlekete gitmeyi düşünüyorum ama sizce servis çok mu çekti kararsızım. Not:Triger kayışı değişirse fiyatın 1500 tl üstüne çıkacağını belirttiler. Şimdiden herkese vereceği cvplar için teşekkür ediyorum
Hocam , 36 bindeki arabanın trigeri değişmeyebilir , diğer yandan 60 bin bakımı için standart değişimler yapılacaksa bu da değişen parçaya göre , artı işçilik falan hesap ederseniz bence 900 fazla sayılmaz , benim i20 nin 3 yıl bakımına 500 ödemiştim geçen yıl , bayramı yap bayram sonu servis en iyisi. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.