Merhaba arkadaşlar bu gün 2010 i20 dizel aracıma servisten bakım fiyatı aldım araç 103000 km de polen filtresi değişmicek 550 tl nasıl fiyat sizce. C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fren hidrolik,yakıt filtre, hava filtre,yağ filtre,motor yağı. C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 60000 bakımında aynı değişenlere 390 tl verdim. Ordu Kayahanda bakımı yaptım. Bazı servisler liste fiyatının altına düşmez bazıları özellikle işçilik ücretinde indirime giderek fiyat düşürebiliyor. SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani pahalı, birde sözde indirimli. bosch car serviste yaptırsam tavsiye edermisiniz beyler C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pahalı olup olmadığı sizin tercihinize kalmış aslında. bazıları yetkili servis dışında hiç bir ustaya güvenmez. bu nedenle servis fiyatlarınıda uçuk olmadığı sürece önemsemezler. ancak sizin araçtaki değişenleri bosch care serviste sorunsuz bir şekilde yapacaktır. eğer bende uygun bir bulamasaydım boscha gidecektim. en azından değişenler özellikle filtreler bosch marka olurdu. çin mallarından uzak durmak gerek bence.