Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

servis anlayışı bu mu? (sitem)

'LPG Sistemleri' forumunda cemerimez tarafından 21 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. cemerimez

cemerimez Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mrb arkadaşlar, 2 ay önce sakaryada aracıma atiker sıralı taktırdım. 2 hafta önce arıza verdi. Mersin merkezde 2 servise gittim. İkisi de başından saldı resmen. başka serviste yaptırınca çok ilgisiz davrandılar. "Elimizde az parça var. o yüzden takamayız başka servise gidin dedi bir tanesi." diyecek kadar basitleşti bir tanesi. "Sonra tankı boşalt öyle gel" dedi. neyse bu hafta boşalttım tankı tekrar gittim aynı servise. Bu defa da "ECU parçasını fabrika az gönderiyor o yüzden takamayız" dediler. başka servis buldum. O da baktı. Sonra "elimde 2 tane parça kaldı onu da kendime bırakmam lazım daha sonra gelin" dedi. Sonra 3. bir servise gittim. O da, "başkasının pisliğini biz temizliyoz" die mırıldanarak yeni parça taktı ama el emeği ve kargo parası istedi. Kavga dövüş 20 liraya bitirdik. Atiker merkezi aradım, olayı anlattım. "eğer servis sizi bekletmek istememişse kargo ücreti almış olabilir dedi. bir de el emeği ve parça parası da eğer sistemden kaynaklanan bir sorun değilse alabilir" dedi. DİYECEĞİM bu nasıl servis anlayışıdır anlamadım. Yani 1. si ben illaki sistemi taktırdığım yere mi gitcem hizmet almak için; 2. si kargo parasından banane, o servisle üretici arasındaki sorundur; 3. sü ben sorunun sistemden mi yoksa başka bişeyden mi olduğunu nerden bileyim. servis bana sistemdeğil dese birsürü para bayılcam yani. böyle iş mi olur. Anlamadım nasıl iştir. Bu kadar gündemde olan bir markadan böyle sorunlar yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. bilemiyorum benim şansızlığımdır belki ama bence bu konuda atiker daha duyarlı olmalı.
    Düzenleyen : cemerimez

2. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız soruna üzüldüm.Gerçekten çok moral bozucu bir durum.Garanti olayı boşuna demekki.Sistem mistem ne bilicen ki.

3. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    katılıyorum garanti vaadi bişeyi satana kadar satınaldınmı iş bitti uğraş dur

4. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anlattığınız olay atikerin her zaman davrandığı tarzdır .size özel değil yani.Bu yüzden bu markayı aracıma taktırmadım .Nedeni ise benim için en önemlisi takıldıktan sonraki servisti.Malesef oda atikerde yok...Aynı bizim hyundai nin servisi gibi .Geçmiş olsun allah bidaha düşürmesin ustaya

5. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    be n size katılmıyorum.Örnek verecek olursak prins teleflex tartarini. omvl.Bu saydığım markalar servisleri ile nam salmış markalardır.çHiç bir şekilde kullanıcılarını madur etmeyen markalardır.

6. geçmiş olsun üzücü bir durum.

7. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    geçmiş olsun bir daha o ustaların eline duşurmesin

8. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    MERSİN merkezde hangi servislere gittiniz.
    Yetkili servis (Derya otomotiv mi?)
    Derya otonun böyle bişi yapacağını sanmıyorumda o yüzden

9. denizferidun

denizferidun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div ="msg" style="overflow: auto; : left;">
    geçmiş olsun bir daha o ustaların eline duşurmesin

10. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    geçmiş olsun anladığım kadarıyla ATİKER servislerinden şikayetçisiniz.990 liraya 10 taksit yapan bir firma için aslında anormal bir durumda değil....

11. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim eski arabam 99 gls ye atiker taktırmıştım,yaklaşık 1 yıldır kullandıktan sonra seyir halinde giderken içinde gaz olduğu halde ikaz düdüğü çalıyor ve kendiliğinden benzine geçiyordu,atiker servisine gittim ve gaz otomatiğiile ismini bilmediğim tesisatı komple değiştirdiler ve hiç para vermedim,demekki servisten servise farkediyor ama bu farkların olması yanlış tabi

12. cemerimez

cemerimez Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır deryada değil tabiki ben oraya her gittiğimde gayet ilgililer ve uzmanlar bu işte...

13. cemerimez

cemerimez Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır deryada değil tabiki oraya her gittiğimde gayet ilgili davrandılar bana da derya da. ayrıca gerçekten uzmanlıkları da iyi araç konusunda.

Bu Sayfayı Paylaş