Selam, Yapmayı düşünen arkadaşlara örnek olması açısından aşağıda şeritli GETZ resimleri paylaşıyorum. Daha güzellerini sizler yapın, paylaşın...
daha kalın ve birbirine paralel,ayrıca daha kontrast renk kullanılır bu şeritlerde.önde ve arkada birbirlerine yaklaşmaları estetiği bozuyor.getz de arabanın dizaynı müsait değil zaten bu şerit işine. bu amerikan arabalarının üzerinde şık duran bir şey arkadaşlar. ama bu arabada da sahibinin beğendiği herşey güzeldir.bizimkisi muhabbet.
1 senedir aklımda bu fikir var. Fakat, benm aklımdaki fikir seritleri beyaz reflektif bant ile yaptırmak. Bu sayede hem maviye daha uyumlu bir renk olur hem de geceleri özeliikle karanlık yollarda araba acayip sekilde parlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifFakat, işin kötü tarafı kimselerde reflektif beyaz bant yok. Genelde parlak-mat veya fosforlu renkler var. Benm aradıgım reflektif beyaz bant ve bulunmuyor hiçbir yerdehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif
nasıl duracağını önceden kestirmek zor oluyor. aslında ilk başta bej yada krem gibi bir renk istemiştim ancak bulamadım. Bu denemelik oldu, daha sonra değiştirebilirim sonuçta. 60 TL ye yaptırdım bursada. Bundan sonrakini belki kendim yaparım. Kullanılan malzemenin fiyatı 10 TL. Şeritlerin önde birbirine yaklaşmasını ben istedim. arkada birbirine yaklaşması tamamen aracın kasası ile ilgili, isteyerek yapılmış birşey değil. Bundan sonra kapı altlarını renklendirmeyi düşünüyorum, aynı renk mi olur farklı mı olur ona karar vermedim. Ben bunu yaptırmadan önce benzer bir getz resmi bulamamıştım. Aklında olan arkadaşlar için fikir olması açısından paylaştım. forumda iyi eğlenceler
Bursa tarafların ıbilmiyorum ama istanbuldaki grafikçilerde ve reklamcılarda bilgisayar ortamında neye benzeyecegi gosteriliyor. Adam arabanın resmini cekiyor. Resim uzerinde uygulamayı yapıo. Hangi renk hangi model daha hos olursa karar verirp onu yaptırabiliyorsunuz.
kardeşim kazasız belasız kullan inş biraz kaba gibi olmuş daha zarif estetikten yana olmak getz e yakışıyor diye düşünüyorum
Bu yangın malzemeleri iş güvenliği malzemeleri satan yerlerde kesin bulursunuz ama ölçüleri standart oldugundan kucuk olabılır
Şeritler için ufak bir önerim olacak. Aracın iki yanından birer tane geçirmeye çalışacağına Amerikan Camaro veya Mustang tarzı yapıp sadece sol taraftasürücü koltuğu/direksiyonuortalayacak şekilde yan yana paralel 2 şerit çek. Bir de bu önderdiğim şekilde yapacak olursan şeritleri eşit genişlikte değil, birisini diğerinden bir kaç cm daha geniş tut. İlk başta asimetrik olacağı için yabancılayabilirsin. Fakat daha sonra alışacaksın ve şeritlerin önce ve arkada birbirine yanaşma sorunu olmayacağı için daha güzel duracak.