Merhaba Aracıma seramik kaplama yaptırmayı düşünüyorum yaptıran arkadaşlardan bilgi alabilir miyim ? Bu uygulamanın + ları nelerdir -leri nelerdir. Kullanılan ürün ne olmalı ? Bir kere yaptırdığın zaman iş bitiyor mu ? Yoksa beli periyotlarda tekrar gerektirir mi ? Uygulamanın fiyatı hangi aralıklarda ?
Seramik koruma tamamen güven işi. 10 $ lık çin işi var ya da 200 tl lik gtechniq var. Marka çok önemli. Bir diğer unsur kürleşme ve alt zemin hazırlığı. Tamsiyem iyi bir işletme bulursanız yaptırın. Eğer daha kısa vade de koruma için pasta, hare giderme ve wax uygulama yapın
Benim seramik kaplamayı @Köksal kardeşim yaptı konu hakkında kendisi daha bilgilidir... LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araba kolay kolay kirlenmiyor kirlensede kolay temizleniyor seramik kalitesine göre 2yıl 5 yıl arası kalıcılık sağlıyor taş çarpmaları ve çizilmelere karşı mukavemet kazanıyor... LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tıpkı lpg kitleri gibi, bilindik markalar belli bir standardı yakalıyor ancak işçilik çok önemli. Ürüne göre değişen ufak tefek farklılıklar olsa da geneli, kir itici, güneş, kar-kış gibi hava şartları, hafif çizikleri önleme veya kendi üzerine alma(boya yerine kaplama çiziliyor), sertlik olarak 9h gibi değerleri oluyor çoğunda. Bu 9h çok güçlü bir direnç değil ancak yoktan çok çok daha iyi. Ürüne göre uygulama/kürleşme prosedürleri var. Wax gibi sür-sil ürünler değil, hata yapılırsa polisaj veya zımpara gerekiyor. Daha önce işçiliğini görmediğiniz yerde yaptırmayın derim.
bu is icin ayridiginiz butce nedir izmirde gozun kapali aracini emanet edebilirsin http://hardcoregaraj.com/index
Şu seramik kaplama işine bi türlü ısınamadım... Çok pahalı... Nedense gereksiz geliyor 3000 liralar...
Ben kendim tecrübesiz olarak bilindik marka bir ürün uyguladım ve memnun kaldım. Yazın tekrar yapacağım. İlk yaptığım tek kattı ve 4 ay ömrü oldu. Silmeyi geciktirmediğiniz sürece ve su değmediği sürece çok bi riski yok. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi