Merhaba arkadaşlar.. Biliyorsunuzdur belki admireyi 14 e sattık.. şimdi araç bakıyoruz.; ancak klasik tereddütlerimiz var sıfırmı alalım yoksa 2.el bir araç mı diye ? 2.el olarak 1.6 dizel 307 - focus hb tdcı- türevi bakıyoruz.. sıfır olarak da 207 dizel baktım bugün o da mantıklı geldi. açıkcası 2.el de çekiniyoruz başımız ağrımasından korkuyoruz. sonuçta sıfır arabaya kaç sene anahtar vurmayacaksın .. bütçe olarak 2.el de 25-26 civarları gibi. ama işin içine sıfır girecekse 30-32 gözden çıkardık... sizne ne yapalım arkadaşlar ? fikirlerinizi bekliyorum..saygılar
abi ford ya . alacaksan ford alacaksinnn kafan rahat edesinnnn. sifir almanada gerek yok bncee. iyice arastiridiktan sonraa iknci el temizde bulursunuzzz. bu devirde para kolay kazanilmiooo
dizel focus hb km az max 26-27 fiyat aralığında da araç yok hiçbiyerden. bakmadıgım net bayii kalmadı alan adam zor da kalmadıkça satmıyor aracını abi 207 nin sıfır olması cezbettiriyor abi... iç aksam uzaktan fena durmuyor ) ama uzaktan )
2.el tanıdıktan almıyorsan gerçekten başlı başına risk. arabyı alırsın kullanırsın bin ikibin km sonra ciddi bir sorun falan çıkar. o yüzden kararsızlık var.
servise goturursun. hi scana sokarsinn birde ustana goturursun sonra cup die alirsinn. boyasina moyasina cok diikat edeceksen tabi sifir al tabiki
sıfır al kafan rahat olsun bence.ikinci el piyasasını çok iyi gördüğümden bildiğimden söylüyorum bunu.adamlar kaza yapmış arabayı ne trafik kaydında ne servislerde oluyor direk sanayide topluyorlar ne ustalar var anlaşılmıyor bile ya
valla ben 2. El 2007 Era 1.5 absli model Aldım 18.500 e servisine Götürdüm expertiz yaptılar sadece sol on jant kapagı kırık dıye rapor cıkarttılar ne boyada kusur var nede değişeni butun bakımalrı tam zamanında serviste yapılmış kapadım gözümü aldım su anda sadece debriyaja basınca kapı gıcırtısı gibi ses geliyo okadar.