böyle saçma kanunlar koymak yerine yolları levhaları onarsalar bence daha faydalı olacak.Özellikle kamyon otobüs solarken sürekli sellektör yapıyorum. Çünkü genelde telefonla görüşüyorlar.
sol şeritten 20 ile umursamazca gideni taciz etmeyecekmiyiz ? küfür korna çalmayacakmıyız ? tek çare arkadan patlatmak kalıyor aman diyeyim siyah jeep zj görürseniz aynada kaçın kaza bu olurmu olur hiç belli olmaz ...
ben basarım selektoru adam olsun takıp etsın dıkız aynasından, gecen gun fluance sahıbı bırı serıdı ortalamıs gıdıyor ne sagdan ne soldan gecebılıyorum selektor atıyorum tınlamıyor sonra gectı saga ıyı dedım yol verdı ama bı baktımkı benımle kapısmak ıcın saga gecmıs ve gaza basıyor ama tabı yedı dumanımı oturdu asagı
ankara sivrihisar arasına konulan levhalar ile anında radar kontrolü yapılıyor.Ama bu konuda insanlar zor duruma düşürülüyor,mesela 110 yazan yerden 110la geçseniz bile 1 km sonra yolun daralması sebebiyle hız sınırını 90'a düşürüyorlar ama siz bunun farkına varmıyorsunuz ve ordada gizli bir cihazla radar yapılıyor,radarı görmüyorsunuz bile....yani insanları tuzağa düşürmeye başladılar artık.... Ve bu yolda radar cihazları 8 km önceden ortalama hızını ölçerekte ceza yazabiliyor..... "90lamı gideyim 110 lamı gideyim" bu soruya bile cevap bulamıyoruz.şaşırtmaca yapıyorlar
yalnız haberdeki yoruma hasta oldum "hatlı minibüscüyüm selektörde yapıcam kornayada basıcam boş trafikte yavaş ve kapım açık gidicem beni sollayana el kol hareketleride yapıcam levyem yanımda ekmeğimizle oynamayın saygılı olun bize yolcu taşıyoruz."