Select Gp sahibi olan arkadaş var ise toplam kaç adet hava yastığı olduğu konusunda bana bilgi verebilirmi. ben 10 tane olduğu konusunda ısrar ediyorum arkadaşlar 8 taneden fazla olmayacağı konusunda ısrar ediyorlar yardım lütfen.
BENDE VAR 10 TANE KOLTUK YANLARINDA VE EMNİYET KEMERİNİN ORALARDA İKİ TANE ÖNDE ÖN CAMDA İKİ TANE ARKA PERDELERDE İKİ TANE VAR....
bende 10 tane mi oluyor o zaman direksiyon da 1 tane ön yolcu tarafın da 1 tane ön sütun / orta direk / arka sütun 2 şer taneden = 6 tane toplam 8 tane ben de başka nerelerde oluyor
GP kullanan veya özelliklerini bilen arkadaşlar yardım lütfen ama kullananlar bile emin değil anladığım kadarıyla...
en iyisi foto çekip koymak 10 tane diyen arkadaslar nerelerde oldugunu gösterecek şekilde resim cekerse iyi olur kanımca
bende era yok ama..team da sürücü.. select= sürücü ve ön yolcu style=sürücü, ön yolcu, ön yan ve perde hava yastıkları var.. sayıyla belirtmek yanlış olur..ön yan ve perde hava yastıkları denir ama yinede sayı verirsek 8 diyebiliriz..
merhaba arkadaşlar son noktayı koyalım isterseniz .bende 2006 1.5 crdı select gp var ve 10 airbag var... 2 ön yan çıtalar... 2 orta yan çıtalar... 2 arka yan çıtalar... sürücü ve yolcu hava yastığı... sürücü koltuğu yanı ile yolcu koltuğu yanında bakarsanız görürsünüz
ön koltuk kenarlarındaki airbag etiketi her araçta war onları saymayın.. (hava yastığına sahip araçlarda var)
haklısınız yorum yaparken resim yoktu aynı anda yazmışız bende yeni öğrenmiş oldum resim gördükten sonra ama bişey daha sorcam yazının orda(sürücü koltuğu ve yolcu koltuğu yanındakiler için diyorum) sert bir malzeme var neyin nesidir o acaba
oradaki sert cisimler koltugun mekanizmalarıyla ilgili koltukların kılıfını yıkama için sökmüştüm o zamn farkettim ben de