Hayırlı cumalar arkadaşlar , Babamın aldığı 2.el HYUNDAI Era marka araçtan kaynaklı formumuza kayıt oldum sizinle tanışmak istedim . Daha öncesinde kendi aracım vardı KIA marka sattıktan sonra Baba malı dedik sahip çıktık Arkadaşlar öncelikle İstanbul'da Avrupa yakasında yaşıyorum 2 üniversite bitirdim ama okumakla adam olunmadığı kanısındayım ... Hayatı yaşadıkça öğrenilecek çok şey olduğuna inananlardanım , (umarım yanlış anlaşılmam) 27 yaşındayım 7 senedir özel sektörde satın alma işi ile meşgulüm , Galatasaraylıyım Avrupa'da her TÜRK takımını desteklemeyi sever özen gösteririm. Devletini milletini seven birisiyim. Aracımızı pert hasar kayıtlı olmasa da o derece hasarlı olarak almış gelmiş babam bende tek tek aracı yeniliyorum bu noktalarda forumdan çokça yararlanacağımı düşünüyorum. Forum buluşmalarında Avrupa yakasında olduğu zamanlarda katılım sağlamayı düşünüyorum. Bana bu konuda yardımcı olacağınıza şimdiden inanıyorum ve teşekkür ediyorum .. Tekrardan Hayırlı Cumalar
hoş geldiniz hayırlı cumalar, Era toplamakta ne var... ? Fıstık gibi her parçası bulunur, cazip ve toplandığında taş gibi olur Allah kolaylık versin
Hoş bulduk Allah razı olsun herkese kazasız belasız hayırlı günler hayırlı işler olsun arkadaşlar hep beraber toplayacağız benim bulamadığım parçalarda var bu araba ile ilgili ama bulduklarımda var pahalı geldi bana sizinde yardımınızla inşallah çeviricez bir şekilde bu arada araba dıştan yürüründen filan sorun yok iç aksamlarında çatlaklar var yama yapılamayacak gibi değiştirmeyi düşünüyorum bazı parçalarını vs gerekli konular varsa oraya yazıp yardım isteyeceğim
Aramıza hoşgeldiniz , aracınız Hyundainin ülkemizdeki en yaygın araçlarından , bu kadar aracın da parça desteği ve aksesuarı bol olur , sağlıcakla bininiz.