Arkadaslar merhaba Ben araniza yeni geldim Aracimi alali 1 ay oldu Adim murat Aracim 3.3 sonata 2005 model
Aleykum selam murat bey. Aramiza hosgeldiniz. Allah kazasiz belasiz binmenizi nasip etsin. Sizden ricam araciniz hakkinda goruslerinizi paylasirmisiniz.konforu yol tutusu beklentinizi karsiladimi ? Almak isteyen olursa tavsiye edermisiniz ? GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkeze tesekkurler sagolun Allah hicbirimize kaza bela vermesin Aracim 2005 sonata 3300 cc v6 24 valf 232 hp gucunde Uzeinde prins lpg var 123 binde Beni fazlasiyla tatmin ediyor Gerek gucu gerek konforu iyi bir arac Vergisi yillik 1760 tl indirimli S.ici 35 kr s.disi 25 27 kr arasi yakiyor Bastimi artiyor tabii
Araciniz cok guzelmis. Ozellikle yakitina mest oldum desem yeridir. Bende bi ara camry ve sonata kullanmistim. Ama sonata daha konforlu gelmisti. Iyi gunlerde kullanin GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun yolda gozunuz onu gormez ama. 3.3 motora gore bu degerler cok uygun. Onun icin dert etmeyin GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ve Aleyküm Selam.Aramıza hoş geldiniz.Aracınız hayırlı olsun.3.3 Motor Benzinli özellikle gazlama sırasında o aracın motor sesini duymak isterdim doğrusu.En yüksek motorlu kullandığım eski kasa 2.5 Opel Vectra idi ve motor sesine hayran kalmıştım.