Arkadaşlar merhabalar Kilis de yaşıyorum 2004 model Elantra ile aranıza katıldım. Aracı yeni aldım. Genel olarak memnunum. Araçta ekranda air bag ışığı yanıyor. Koltuk altında boşta duran bir soket var bununla bir ilgisi olabilir mi. Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
foruma hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun. sorununuzla ilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır. iyi forumlar.
Aramıza hoş geldiniz , aracınız hayırlı olsun , ''bağ '' dan neyi kast ettiğinizi tam anlayamadım , foto yükleyebiliyorsanız iyi olur , o boşta dediğiniz soketin karşılığı emniyet kemeri sistemine ait olabileceği gibi , yedek bir boş sokette olabilir , forumdan yeterli fikir alamazsanız en iyisi bir oto elektrikçi.
Teşekkür ederim kardeşim benim. Bağ değil hava yastığı Işığı demek istedim. Neden yanar acaba. İlk aldığım birkaç gün yanmıyordu sonradan fark ettim. VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesin bir şey söylemek buradan zor , satın aldıktan sonra araçta süpürgeyle içeri temizliği yapıldıysa . belki çıkan bir soket olmuştur , hava yastığı ışığının yanması hangi sebeplerden olur araştırmak lazım , forumda bire bir aynı aracı kullanan arkadaşlardan bu tür sorunla karşılaşmış ve çözüm bulmuş arkadaşlar olabilir.
Hoş geldiniz. O soket, emniyet kemeri tokasına bağlı. Yuvasını bulup takın. Işık söner. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim. Ömrünüz uzun olsun emi. Hemen deneyeceğim. VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel kardeşlerim. Ben bir Ford hayranı olarak, ilk kez kullandığım bu araçta edindiğim izlenimlerim, bagaj gayet geniş, iç hacmi geniş, (4 çocuk olup gurbette çalışınca hem iç hacim hem de bagaj çok önemli) Otomatik vites geçişleri gayet seri, hem arka hem ön diz mesafesi gayet başarılı, digital klima harika, kullanım zevkli...