Arkadaşlar bir sorum olacak. 2 gün önce akşam kırmızı ışıkta beklerken aracıma arkadan çarpıldı. Bütün evrak işlerini felan hallettik. Aracımın tamponundaki plastik kısımda orta büyüklükte çatlama ve bu sebeple biraz ayrılma oluştu. Başka hiçbir yerinde hasar yok. Dün Ankara-Yıldırım Hyundai Servisine gittim. Ve bana arka tamponun orijinaliyle değiştirilmesinin daha mantıklı olduğunu söylediler. Zaten karşı taraf hatalı olduğu için onun sigortasından karşılanacak. Fakat çevremdeki bazı arkadaşlar tamponu değiştirmek yerine lokal bir tamirin yine serviste yapılması daha mantıklı dediler. Bu arada yıldırım servisin müdürü istenirse lokal tamirde yapılır ama orijinal olarak tamponun tamamen değiştirilmesi daha mantıklı dedi. Kararsız kalma sebebim ise aracım 2014 model i20. Bayiden sıfır almıştım. Bu ana kadar hiç kazası, değişeni, boyası, hatta çiziği bile olmadı. Yarın bir gün satarsak aracın değerini en az hangisi etkiler diye araştırıyorum. Sizlerin de öneri ve fikirleri beni memnun eder. İyi günler.