Aleyküm selam bende yeni katıldım 3 gün önce yumurta kasa accent aldım 1.3 lx salı günü muayeneye gireceğim LPG tankı değişecek süresi dolmuş şuan üzerinde 50lt tank var küçültmeyi düşünüyorum bajaj hacmini genişletmek için bir problem olur mu sizlerin fikrini alabilir miyim acaba  (biraz uzun oldu )
Merhaba, küçültmek istediğine göre simit tank almayı düşünüyorsun sanırım, tankı montaj yaptıktan sonra tekrardan proje çizme işlemi deniyor onu yaptırman gerekiyor, bilgiler güncelleniyor ve sisteme düşüyor, tankı değiştirip projeye işletmezsen muayeneden geçemezsin, işlemi makine mühendisi yapıyor, girdiği bilgileri kontrol et zira tank ağırlığını vs yanlış girerse yine muayene istasyonu bilgileriyle uyuşmadığı için muayeneden geçemezsin.
Merhaba, Yine silindir düşünüyorum ebat olarak küçültme fikrim var bir nebze olsun bagaj hacmi genişletin diye
Simit daha kullanışlı olur ama siz bilirsiniz benim eski aracım da aynı kasaydı. Ben koltukların yatma özelliğini uzun bir malzeme taşıyacağım zaman kullanmak için simit yaptıracaktım mesela ama aracı sattık ayrı mesele
Simit tankta tek sorun stepne, ya sürekli bagajda duracak ya da çakmaklıktan kompresörler var onu alacaksın kısa mesafeler için şişirip lastikçiye kadar idare eder onunda tek sorunu lastik yarılırsa yolda kalabilirsin. Ben şehir içinde stepneyi çıkarıyorum kompresör var onunla şişiriyorum eğer patlarsa lastik, ama en ideali stepneyi sürekli bagajda tutmak.