Arkadaşlar Selamın Aleyküm. Bende aranıza 2008 Model İ30 1.6 style plus araçla katıldım. 3 ay oldu oldukça memnunum. Şuan tek sorun fren lambaları yanmıyor farkettiğim anda sağa çekip fren pedalının orada ki müşür oluyor galiba orayı elimle oynatıyorum çalışmaya başlıyor acaba temassızlık mı var yoksa müşür'ü değiştirmem mi gerekir çözemedim yarın bir ustaya göstericem bakalım. Her bilgiye burdan ulaşabiliyorum cok faydalı bir forum olmuş emeği geçenlerden Allah razı olsun. İstanbul Kağıthane'den katıldım aranıza iyi geceler.
hoş geldiniz, orjinal fren müşürü(svici) 40TL gibi birşey, hatta daha da ucuz. aşınan bir parçadır, eskiyince değiştirilmesi gerekir. eliniz yatkınsa kendiniz takın, değilse usta kolayca değiştirir.
Hoş bulduk hocam Teşekkür ederim. pahalı değilmiş o zaman korkmaya gerek yok eğer o civardaysa değiştirmek en mantıklısı valla elim pek yatkın değil sadece elimle oynatıyorum düzeliyor. Tabii sonra tekrar bozuluyor bi zaman sonra onu kontrol etmekten aklım ordayken yola konsantre olamıyorum değiştirip daha büyük soruna yol açmamak en mantıklısı bilgi için teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aracınız hayırlı olsun.Fren lambası kontak anahtarının daha onemli.Bi an once kalıcı çözüme kavusturmalisiniz.
Arkadaşlar teşekkürler şuan maslak sanayideyim orjinal parça 40 tl aldim ve usta tanıdıgıma taktırıyorum. Aşındığı için yapıyormuş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepiniz çok sağolun Arkadaşlar Allah razı olsun Kazasız belasız günlere inşallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi