Herkese iyi günler arkadaşlar. Adana'dan selamlar. İlk aracım zamanında Hyundaiydi. Uzun bir aradan sonra tekrardan Hyundai almaya karar verdim. Yeni i20 ile aranıza katılıyorum. Hemen 3m boya korumamı da yaptırdım. APP plaka da tamamdır.
Hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun aracınız. Antalya'da yaşıyorum ama Adana'lıyım ben de. Keyifli forumlar.
Çok teşekkür ederim Hakan Bey. Hoşbulduk. Memnun oldum. Antalyaya da selamlar olsun o zaman Sizlerin de aracı hayırlı uğurlu olsun. Keyifli forumlar.
Senin cihaza bi shark anten yakışır Süs için olmayan, içerisinde devresi olan kaliteli bir anten 60-100 TL arasında bulunabilir. Bende var. Nasıl durduğunu görmek istersen özelden de foto atabilirim. Forumda da benim fotolar mevcut.
Nette 60 TLye bulmuştum ama renk tonu, parlaklığı tutmaz diye korktum. Sanayide bir aksesuarcıdan 70 TL ye buldum, tonu parlaklığı tutunca aldım. Yapıştırmadan önce kablosunu yuvasına geçirip kayıtlı tüm kanallarınızı deneyin çekiyor mu diye, bir de kanal aratın, sinyali algılayıp istasyonda duruyorsa anten yeteri kadar çekiyordur. Sonra yapıştırın almayı düşünüyorsanız.
@ORCHUN , Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tekerine taş, plakasına ceza deydirmesin... Adana gibi bir yerde hemen boya koruma yaptırman yerinde bir karar olmuş...
@tilkikral Çok teşekkür ederim kardeşim Bu güzel dileklerin için de Amin diyorum Allah kazadan beladan korusun...
Foruma hoş geldiniz , aracınız hayırlı olsun , Silifkedeyim ama memuriyet hayatımın yarısı Adanada geçti ( incilik üssü) ben de 2013 i20 mi Tarsustan almıştım , sık sık Adanaya da gelirim aile dostlarımız vardır. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Hoşbulduk Kaan Bey. Çok teşekkür ederim. Güzel yerdeymişsiniz Adanada da. İncirlik. Şimdi forum dostunuz da var. Eğer yolunuz düşerse beklerim her zaman.