merhaba arkadaşlar adım taner izmitte oturuyorum 28 yaşındayım gecen hafta kendime 1.5gls 133 bınde gri renkli 99 model bir Hyundai gls aldım araçla ilgili bir kaç sorum var arkadaşlar. normal Accentlerde sedan gıbı bagajı ama bu farklı camla birlikte kalkıyor bagaj acaba bu hangi tip Accent 2. sorum lastikleri 14 ve geniş yapmak isterim nasıl bir jant yakışır şu an üzerinde 13 orijinal teneke jantlar var 3. sorum ise bagaj üstü spoiler lazım nasıl temin edebiliriz 2. elde olabilir.. 4. Amerikan park modülleri nasıldır. çevreye zarar verirmi yanıltabilirmi insanları. herkese kazasız günler
aramıza hoşgeldin araban hayırlı olsun kazasız sürüşler.. resim varsa görelim bi sorunu cevaplıyım 1- Hyundai nin az sayıdaki 4 kapılı GLS ve tek kapılı GT-GS modellerinde bagaj kapağı cam ile beraber bütün olarak kalkmakta. seninki GLS avrupa modeli. arka silecek de olması lazım seninkinde 2- orjinal lastik ebatı 175-70-13, sen buna 175-65-14 yada 175-60-14 takabilirsin.. 185 taban ölçüsüne çıkarsan arka çamurluğa sürtme yapabilir. 3- sahibinden.com da araştır.. sıfır ve 2. el ilan çok.. temizse eğer kazalı bi accentin spoyleri bile işini görür.. yada istanbul aksaray tarafında bulabilirsin.. 4- sinyallere amerikan park modülü yapıcaksan ben modül kullanmadım.. daha ucuz ve kolayına kaçtım.. park lambalarından sinyal lambasının oraya elektrik çektim, ucuna ampul bağladım ve sinyallerin içine bu park ampulünü sarkıttım.. parkları açınca hem fardaki hem de sinyaldeki ampullerim yanıyor.. sinyal verince de sinyal lambası ayrı bir şekilde normal işlevini gösteriyor.. sinyal ampulü daha güçlü yandığı için sıkıntı yaratmıyor.. modülde kullanılan ampul de fren ampulü gibi çift duylu.. parklar kısık yanıyor, sinyaller kuvvetli yanıyor başka soru
Hosgeldiniz, Android kullaniyorsaniz tapatalk programini kullanmanizi oneririm.Resim eklemek cok basit burada. İnternet uzerindense resim.hyundaiclubtr adresinden yukleyebilirsin. Yanma odasından gönderildi.
Aracı bende merak ettim şimdi bizimkilerden farkı nedir acaba birde biraz araştırdım arkda biraz tombul durıyor. Bu arada hoş geldin kardeş aramıza.
MTT üretimi 14 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 550 TL Mağazadan satılık sıfır - 173409621 bu jant nasıl arkadaşlar 14 yapıp 4 tanede lastik almayı düşünüyorum.
tşkler hosbuldum arkadaşlar.. valla arkadaş dediği gibi Avrupa kasa galiba ama arkası spoiler olmadan kötü araştırdım 125 tl ye boyalı ve ışıklı var birde jantları değiştirip ufaktan bi şekil olmasını istiyorum...inş