Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

selam arkadaşlar sonatadaki problem

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda 4g63_2.0_sonata tarafından 2 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. 4g63_2.0_sonata

4g63_2.0_sonata Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    merhaba arkadaşlar 1 ay önce 2200 tl harcanıp sıfır motor yaptırdım motorunda krank mili dahil degiştirdim benzinde yolda seyir halindeyken aşırı bir sirkeleme ve rölantide boguntulu çalışma sorunu var bosch servisinde arkadaş tavsiyesiyle gittim map debimetre de sorun olabilir denilmişti forumda makinaya bagladık hata kodu alamadık benim sorunun ne olabilir sıfır motor yaptırmama ragmen aracımdan çok sogudum bu sorun devam ettigi için sorun ne olabilir lpg de seyir halinde hiçbir sorun yok sadece rolanti de hafif bir dalgalanma var serviste lpg ayarını yaptırırsanız bir sorun olmaz deniyor ama benzindeki problemi çözemediler aslında lpg kullanıyorum ama yeni motor oldugu için lpg de çalışması bir sorun teşkil edermi degerli bilgilerinizle beni aydınlatırsanız çok sevinirim

2. Misafir

Misafir Guest

Bu durumda arızayıbenzin pompası yada enjektörler gibi LPG'nin devre dışı bıraktığı yerlerde aramak gerekir, sıralı sistemler hakkında çok fazla bilgim olmadığı için daha fazla öneri sunamıyorum..yeni motor konusuna gelince, zaten ilk çalıştırma benzin'le oluyor, sorun olacağını düşünmüyorum, bu arada bor power ilave etmenizi tavsiye ederim...

3. 4g63_2.0_sonata

4g63_2.0_sonata Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    coşkun bey haklısınız bor power olurmu sıfır motora bir sıkıntı yaratmaz mı birde aracımda eski sistem lpg var

4. Misafir

Misafir Guest

Bor power'in esas görevi "kaydırıcılığı sağlamak", motor şu anda sıkı, yani rodaj kademesinde, tam zamanı bor power koymanızın, motorunuz daha rahat çalışacaktır, LPG'li olması sorun değil, dikkat edeceğiniz tek şeyilk çalıştırmaları kesinliklebenzinle yapmak, zira LPG kuru bir yakıttır, ilk çalıştırmaları LPG ile yaparsanız motor yağsız çalışacağı içinbüyük hasar verirsiniz...

Bu Sayfayı Paylaş