selam arkadaşlar 2009 hyndaı era 1,4 motor benzinli kapalı hava filtresi takılırmı..bilgi veririmisiniz yada takan varmı..olmazsa açık hava filtresi takıcam ne tur bir filtre takmam lazım.motora zararı olmadan..şimdiden tşkler.
Hyundai Accent k&n kutu içi filtre 33-2161 - Tuning, Modifiye Aksesuar, Tuning dahil Herşey kapalı performans filtresi en iyisi uğraşma la
K&N Air Filter & Air Intake Dealer Search - Where to buy K&N Products asıl distrübütör bunlar numaraları mevcut burda arayıp sipariş verebilirsin
BIRLAS PERFORMANCE OTOMOTIV ITHALATBuy OnlineInstaller HUZUR MAH. FAZIL KAFTANOGLU CAD., NO;2/1, SISLI, ISTANBUL 34330 Turkey +90-2122810843 Email Website Fax +90-212278334 show dealersa tıklarsan yukarıdaki adresi görürsün
KN 33-2354 KIA RIO-HYUNDAI ACCENT 2005-2011 Kutu İçi Filtre - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 130332233 bu son linkden de alabilirsin en temiz
Fiyatlar o civarlarda. Aslinda pahali degil bunu degistirmiyon yikiyon geri takiyon.. HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aynen. Ya da özel temizleme kitleri oluyor. Bunu yerine Açık hava filtresi gibi alıp, kutunun içine sarkıtma şeklinde de uygulama yapılabilir. Ben aldım ancak daha uygulamayı yapamadım. Yaptığımda Fotoğraflarla birlikte yazıcağım...