Eğer ki hasar kaydına sel hasarı işlenecekse bence sorun yok, ben almam ama alan olur, en nihayetinde milli servet.
Bu aracın onarımı, bir araba parası tutar. Bütün elektronik elemanlar değişir. Herşeyi sökmüşler ama kablo tesisatını sökmemişler. Elektrik sistemi sıkıntı çıkarabilir. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun elektronik arızası bitmez her yerinden oksitlenme problemi olur ama gerçekten işin ehli birisi yaparsa belki olur. Antalya da çok denk geliyorum sanayide bu tip arabalara 2001 Civic vardı bir abimin aynı böyle selde kaldı arabayı topladı zarar etmeden sattı
Videoyu izlerken bu aracı gördüm. Asıl bundan hayır gelmez. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim sattigim insigniada sel hasarliydi 4 sene bindim aldığımda 30 bin kilometrede sattigimda 60 bine yaklaşmıştı hiç problem çıkarmadı sade benzin aldım devam... sattığım çocuk aradı hiç sorun yok biniyorum diye sanirim yapıldığı yer önemli...
sel hasarında ince noktaları gozden kaçırmaz gerekli tamiratlar yapılırsa sağlam sorunsuz olur ama bilincli olunması lazım , malum su boşluk bulduğu heryere girer
soketler, çoğu soketin su koruması sel için yetersizdir. o soketlerde korozyon başlar ve birkaç sene içinde büyük bir sıkıntı olur.
Bu aracı tekrar toplamak bir araba parası yer. Hadi komple çıkma parça kullansalar yinede sıkıntı. Bana kalsa komple parçalayıp satsalar daha iyi. Zaten göğüs falan sökülmüş. Türkiyede sayılıdır böyle aracı son vidasına kadar toplayacak adam. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araba bir sel mağduru değilse , yıkama işini amma abartmışlar , oldu olacak bir de çitileselerdi , bu arabanın her şeyi kısa sürede pastan biter , hiç bir şey bu suyu çekip atamaz.